facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sascha Glas

Sascha Glas

Info

Ik ben Sascha Hacska en heb de academie aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht, richting grafiek afgerond. Sinds 2003 ben ik vennoot van Kunst & Licht, verlichting op maat. Vanaf 2005 heeft zich mijn werk toegespitst op glasfusen.

Geschiedenis

Over mijn glaskunst:
Glas sprankelt, neemt licht op en straalt weer uit, het kan spiegelen, doorlaatbaar zijn of mat. Mijn fascinatie voor glas komt voort uit het feit dat het een levend materiaal is, glas vloeit als water. Wanneer laat je het glas stoppen met vloeien? Welke vormen en structuren houd je vast?

Mijn glaskunst is in twee groepen te verdelen, toegepast en autonoom;
Mijn toegepaste werk bestaat voornamelijk uit glas voor verlichtingsarmaturen van ons bedrijf Kunst & Licht. Dit zijn soms indrukwekkende lichtkunst installaties!
Verder maak ik diverse schalen en serviesgoed. Fascinerend is het om op een minimale manier een maximaal beeldend effect te bereiken. Het is zoeken naar de combinatie van lijnen, vlakken, kleuren en structuren.

Binnen mijn autonome werk gaat het om de emotionele communicatie en spanning tussen materiaal en voorwerp. Dit kan versterkend of vervreemdend werken. Boeiend is het om glas te combineren met materialen als wol, staalwol hout en ijzer. Wat doet hard op zacht of hard op hard en hoe wordt de weerspiegeling beïnvloed. Je zou mijn kunst kunnen zien als “beeldende poëzie”. Kijken, laten komen, proberen, weer kijken, neerzetten, laten zijn, wachten, doen en dan is het ineens klaar..



"KBSU uw Elektro monteur en klusjesman in de bilt. Uw klusjesman en elektro monteur dichtbij huis. KBSU Levert de beste service tegen een betaalbare prijs.Wat wij doen,Elektra, Klusjes binnen en buitenshuis, Transport. Utrecht en omstreken."
Adres: Dorpsstraat 59, 3732 HH De Bilt
Telefoonnummer: 030-2201266
Stad: De Bilt
Route: Dorpsstraat 59
Postcode: 3732 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JH Support JH Support 186 meter Verhuur van licht en geluid, ondersteuning van technische faciliteiten voor productie...
Sportgrowtalent Sportgrowtalent 212 meter sportGROWtalent "met ervaring naar betere prestaties"
Yin in Yang Yin in Yang 218 meter Emile is een hele fijne leraar, met veel oog voor de details, die bij chi gong en tai...
SWAAN DESIGN interiors & exhibitions SWAAN DESIGN interiors & exhibitions 388 meter www.swaandesign.com
Jos van der Linden Makelaardij & Taxaties Jos van der Linden Makelaardij & Taxaties 807 meter Zeer professioneel en resultaatgericht. Een echte aanrader!
Van Ginkel tuinspecialisten Van Ginkel tuinspecialisten 1 km Erg fijne mensen wordt altijd netjes te woord gestaan en goede kwaliteiten.
Menger schildersbedrijf Menger schildersbedrijf 5 km Ik, Thijs Menger, eigenaar van Menger Schildersbedrijf, ben inmiddels circa 10 jaar w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid