facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAS - automotive

SAS - automotive

Info

‘One stop-shopping’ voor uw auto.
In- en verkoop, onderhoud & reparatie, APK, schadeherstel, auto-import.

Geschiedenis

SAS-Van Sytzama Automotive Services is een onafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij het RDW en lid van de Nationale Autopas (NAP). Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan occasions. Naast de verkoop van occasions kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud & reparaties, APK-keuringen, schadetaxatie en –herstel, ruitschade en inkoop van auto’s.

Op deze site vindt u een omschrijving van ons bedrijf. Daarnaast kunt u meer lezen over de diensten wij als bedrijf aanbieden en welke service wij verlenen aan onze klanten. Tevens vindt u op deze site ons complete aanbod van occasions. U kunt veel informatie lezen over de auto's, de technische gegevens bekijken en u vindt hier van elke auto een aantal foto's.

U kunt ons bellen, mailen of bij ons bedrijf langskomen ('s zondags zijn wij gesloten). Een routebeschrijving en contactgegevens vindt u op deze website.



"Autobedrijf merk onafhankelijk ; onderhoud en reparatie personenauto's en lichte bedrijfswagens, in- en verkoop occasions."
Adres: Cannenburgerweg 55A, 1244 RH Ankeveen
Telefoonnummer: 0352340050
Stad: Ankeveen
Route: Cannenburgerweg 55A
Postcode: 1244 RH


Recensies
Altijd goede service!Services: Elektrische reparaties
Altijd duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Auto op de afgesproken tijd klaar en de reparaties proffesioneel uitgevoerd. En lekkere koffie!!Services: Elektrische reparaties
Nette garage, ik zou mijn auto met een gerust hart toevertrouwen. Mvg.Hennie Damste Berging
Pico en zijn medewerkers zorgen ervoor dat ik hier graag kom. Vriendelijke en vakkundige service.
Iedere keer opnieuw top service. Zeer vriendelijk personeel en degelijke service. Aanrader.
Betrouwbaar, vakkundig, klantvriendelijk en Topservice!
Een heel fijn autobedrijf met medewerkers die daadwerkelijk met je overleggen en goed adviseren alvorens kosten te maken.
Is er beter ? Nee, eerlijk kwaliteit heel goed fijn bedrijf
Prima geholpen door Chiel
Vakkundige no nonsens vakbedrijf Deskundig en goede afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid