facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sarong Thai Massage/Nieuwegein

Sarong Thai Massage/Nieuwegein
Info
Specialist Thai massage therapeut in NIEUWEGEIN .Wachten niet meer als je rugpijn spierpijn of blessures! Graag afspraak 0611481666

"Specialistische Thai massage behandelingen voor onder andere:rugpijn - hoofdpijn - spierpijn - beenkrampen chronische pijnen - slapeloosheidlage bloeddruk - depressiviteit - stressvermindering - nervositeit - verstuikingen en opgezette gewrichten - stijfheid na sportbeoefening - verminderde weerstand - ontspanning - ontknoping afvalstoffen worden verwijderd - onbalans tussen geest en lichaam - energiegebrek - slechte bloedsomloopBovenstaande behandelingen kunnen zowel als traditionele Thaise massage behandeling zonder massageolie als een Thaise combinatie massage behandeling met massageolie behandeld worden.BEHANDELING OP AFSPRAAK BESLIST GÉÉN EROTIEK!"
Adres: Richterslaan 62, 3431AK , Nieuwegein
Telefoonnummer: 0611481666
Stad: Nieuwegein
Route: Richterslaan 62
Postcode: 3431AK


Openingstijden

Maandag: 11:00-21:00
Dinsdag: 11:00-21:00
Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: X

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Carenetics Massagepraktijk Carenetics 1 km Super massage. Vakkundig geholpen!
Praktijk Happy Heart Praktijk Happy Heart 2 km Praktijk Happy Heart geeft professionele Massage- & Relatietherapie. Daarnaast organi...
Caring 4 you Caring 4 you 2 km Genoten van de massage die met alle zorg en liefde gegeven is!!
Miradora Massagepraktijk - Astrid van der Rassel Miradora Massagepraktijk - Astrid van der Ra... 3 km Jaren geleden heb ik Miradora per ongeluk gevonden toen ik op doorreis in nederland w...
Recensies
Mijn partner en ik zijn daar al meerdere keren geweest voor een duo massage. De dames zijn erg lief en professioneel. Een warm welkom met een vleugje humor! De sfeer is altijd erg fijn, wij gaan altijd helemaal zen naar huis !
Deze afspraak had ik veel eerder moeten maken haha. Heerlijke massage gehad bij Sarong Thai Massage. Helemaal opgeknapt en weer losser in m'n lijf. Geen pijn in m'n rug, heup. Kreeg ik zelf met sport en rekoefeningen niet weg.
Een zeer ervaren massage therapeut die alle pijnpunten weet te vinden ik heb nu 1 behandeling gehad dus dat is het begin pas maar ben ik tevreden , absoluut, ik heb neuropathie, maar deze masseuse wist duidelijk waar ze mee bezig was , Een aanrader!!!!!
Mega fijne Thaise massage. Afgelopen weken erg druk geweest op werk en met de ontspanningsmassage weer heerlijk chill & zen kunnen worden. Zeker een aanrader! Dit wordt een vaste prik en ik kom regulier terug. Één van de betere Thaise massage in Nederland.
Ik heb vandaag weer een heerlijke massage gehad van Mook! Alles zat vast en ze zorgt er altijd voor dat ik weer als een nieuw mens de deur verlaat! Dank je wel!!
Salon zelf is schoon, mooi ingericht en ruikt lekker. Zo kom je gelijk ontspannen en met een fijn gevoel binnen. Massage zelf is ook zeker aan te raden. Niet een standaard massage die elke keer hetzelfde is, maar aangepast aan de zere plekken of gewoon om lekker te ontspannen. Ik ben al bij vele salons geweest en weet wat gangbaar is, maar Sarong Thai Massage is echt uitzonderlijk goed, de beste zelfs. Ik kom hier al een tijd en blijf zeker teruggaan.
Echt een aanrader! Op advies van mijn PT paar maanden geleden een massage geboekt bij Mook zelf. De 1e keer wist ik niet wat mij overkwam. Ik weet dat ik een gevoelige onderrug heb, maar ik kwam erachter dat er meer pijntjes waren. 2 weken later weer een massage bij Mook zelf geboekt op aanrader van Mook. Deze was meer ontspannen, omdat zij mijn lichaam de 1e keer los had gemaakt. Gisteren een duo massage gedaan met een vriendin om haar Mook te laten ervaren. Ook zij vond het super fijn en komt graag terug. Ik ben toen door iemand anders gemasseerd en ook zij deed de massage erg fijn. Ik probeer zo om de 2 maanden te gaan omdat het voor mijn lichaam goed is. Fijne meiden en professioneel. Mooie kamers, fijne muziek en normaal heb ik last van huidallergie. Bij mook gebruiken ze oliën waar mijn huid ook nog eens tegen kan. Heel fijn. Groetjes Selina
Gisteren heb ik hier een hele stevige maar ontzettend fijne massage gehad, de masseuse voelde meteen waar de spanning zit en heeft alles goed losgemaakt. Ik voelde mij na de behandeling erg ontspannen en een stuk lichter doordat mijn rug, nek en schouders goed zijn losgemaakt. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt!
Zeer tevreden met ons eerste duo massage. Vriendelijke masserende dames en zeker voor herhaling vatbaar.
Goeie massage gehad. Ik was met mijn partner en wij beiden hebben zo onze klachten. Na een eerste massage heb ik het gevoel al verlichting te voelen. De volgende massage is alweer gepland. Al met al, heerlijke massage gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid