facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sari Marijs

Sari Marijs

Info

Leuke kinderwinkel Baby - kinderkleding mooi houten speelgoed. Baby artikelen van het merk koeka en baby's only



"Kinderwinkel met kinderkleding vanaf maatje 44t/m176 in het assortiment speelgoed, verzorging, lifestyle. Je kunt in de winkel je kindje voeden en verschonen."
Adres: Maandereind 25-27, 6711 AA Ede
Telefoonnummer: 0318613544
Stad: Ede
Route: Maandereind 25-27
Postcode: 6711 AA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 12:00 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sari Marijs tekst, Sarie Marijs - YouTube, Sari Marijs liedje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allez-Kitz Allez-Kitz 23 meter Een beetje Lief, fris en stoer! NEWborn- kinder- en tienerkleding & accessoires
Leuk hippe tweedehands kinderkleding Leuk hippe tweedehands kinderkleding 614 meter Als het lezen van een nee/nee sticker op de brievenbus nog te moeilijk is......verwac...
Suits you well - Kinderfeestkleding en Kinderbruidsmode voor een lage prijs Suits you well - Kinderfeestkleding en Kinde... 861 meter Enorm slecht bedrijf! Ik bestel hier NOOIT meer iets . Kleding retour gestuurd, en k...
Cinimini Handmade Cinimini Handmade 2 km Kleine, persoonlijke webshop voor de verkoop van handgemaakte kinderkleding in maatje...
Recensies
Ontzettend leuk aanbod van kleding en speelgoed. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Cadeaus worden leuk ingepakt en je krijgt goed advies.
Heel leuke kleertjes. Aardig, gezellig personeel. Mooie overzichtelijke winkel.
Vriendelijk personeel, goed assortiment, fijne sfeer, leuke speelhoek voor de kinderen. Wij komen zeker nog eens terug, want een winkel waar je doorheen mag steppen en fietsen is natuurlijk helemaal het einde!
Normaal gesproken altijd goed geholpen. Vandaag iets minder. Ik heb erg lang gewacht voor ik kon afrekenen. De klant die kleertjes kocht voor haar dochter met baby had allerlei vragen en werd netjes en vooral uitgebreid geholpen. Ik had ook maar een cadeautje van €19,95. Na 10 minuten vond ik het welletjes en ben ik weg gelopen. Ik werd nog wel nageroepen met 'sorry, maar had even gezegd dat je haast had'. Uiteindelijk bij een andere winkel het zelfde kunnen kopen. Overigens wordt ik door de eigenaresse zelf wel altijd heel goed geholpen.
Vriendelijk personeel, goed geholpen en mooie kwaliteit kleding!
Gezellig, lekker rond snuffelen, gastvrij, warm...wat wl je nog meer? Ha,ha...wat er in vier jaar al niet kan gebeuren...Inmiddels 5x Opa en Oma...en kijk je weer met héél andere ogen in Sari Marijs rond...wat een Trends...van onze kleintje maakt Sara zonnetjes!!
Weer geslaagd! Leuke winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel.
Mijn favoriete winkel voor kinderkleding! En je wordt hier altijd warm ontvangen!!
Leuke kinderkleding, voor onze kleindochter zijn we uitstekend geslaagd. Vriendelijke medewerker die weet wat kinderen willen.
Leuke winkel, mooie kleding en diverse andere artikelen voor kinderen. Heel vriendelijk personeel die je goed helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid