facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saravanaa Bhavan Den Haag

Saravanaa Bhavan Den Haag

Info

International chain of Restaurant serving Indian vegetarian food.



"Long-running international chain serving up South Indian vegetarian dishes, including dosas."
Adres: Noordeinde 123, 2514 GG Den Haag
Telefoonnummer: +31 702810065
Stad: The Hague
Route: Noordeinde 123
Postcode: 2514 GG


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:30
Zaterdag: 11:30 - 22:30
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: saravana bhavan den haag menu, saravana bhavan den haag opening, saravanaa bhavan menu, saravana bhavan amsterdam facebook, saravana bhavan amsterdam menu, saravana bhavan amstelveen, saravana bhavan facebook, saravanaa bhavan london
Recensies
Met 120 vestigingen is Saravanaa Bhavan waarschijnlijk de op één na grootste vegetarische restaurantketen ter wereld. Deze vestiging is sinds begin 2019 te vinden aan het Noordeinde in Den Haag. Het restaurant van buiten niet te missen door de felle verlichting is simpel maar efficiënt ingericht. Bij binnenkomst dien je bij de balie te wachten tot er een tafel vrij is. Bediening is vlot en vriendelijk alleen niet altijd even secuur. De koks kun je aan het werk zien en al hun gerechten zijn terug te vinden in een boek als menukaart. Voor de mensen die niet bekend zijn met de keuken uit India kan dit soms wat lastig zijn. Al met al is dit restaurant een absolute aanrader voor wie deze wereldkeuken wilt ontdekken!
Op het statige, koninklijke Noordeinde vindt je het Indiaas restaurant met een opvallende duidelijke gevel. Bij binnenkomst in via de smalle hal kom je direct bij de bar, waar een ‘wachtrij’ staat om een plaatsje te bemachtigen. De zaak is ruim opgezet met een eenvoudige interieur en felle verlichting. De menukaart is als een gebonden stripboek met een uitgebreide selectie aan gerechten. De diverse Indiase keukens komen hier uitgebreid aan bod: dosas, currie etc en uiteraard louter vegetarisch Gerechten worden snel opgediend. Bordjes komen er niet bij dus dat is even helpen. Op tafel staat een mandje met bestek en servetten maar die zijn niet aangevuld. Aanrader voor degene die lekker en gevarieerd vegetarisch wilt eten, reserveren lukt niet.
Dit restaurant zou goed moeten zijn, maar dat viel erg tegen. Het was een ongezellig restaurant, dat niet schoon is en erg rommelig is. Het is nu maart, maar de kerstversiering stond er nog... + De bediening is best vriendelijk, maar niet ervaren. + Vegetarisch en veganistisch restaurant. + Mango Lassi. - Gerechten lijken teveel op elkaar. - Nog nooit zulke slechte Indiase desserts gehad. - Menukaart mist veel uitleg. - Alles gaat traag en inefficiënt. - Het is niet schoon en achterstallig.
Ongezellig restaurant met opgewarmd eten en aangebrande Naan. Geen bord om het eten op te scheppen. We moesten uit de schaaltjes eten. De stukjes paneer in de saus waren op 1 hand te tellen.
Heerlijk vegetarisch Indiaas eten op een leuke plek aan het mooie Noordeinde. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd met wat andere gerechten dan je bij de meeste Indiase restaurants in Nederland krijgt. Wij hadden dosa's, een soort groot flensje gevuld met gemengde groenten, verrassend en goed gekruid. De mango lassi was ook lekker. De inrichting is eenvoudig maar niet ongezellig en de bediening is vriendelijk en snel.
Eten is echt niet lekker, flauw en waterig. Bovendien heeft de restaurant nodige onderhoud nodig. Het is vies. Een woord vreselijk Vegetarische menuopties: Indiaanse keuken kent veel lekkere gerechten. Helaas deze is een teleurstelling
Vieze stinkende wc's. Restaurant mag veel schoner! Eten is goed, maar let aub op hygiene, we willen niet ziek worden. Als het zo blijft dan moet ik hier een officieel melding van maken, helaas.
Voelde me in India met alles wat erbij hoort, lekker gegeten en goede prijs kwaliteitEten: 5/5
Masala dosa is wel okay. Mag meer kruiden/masala in aardappel. Vegetarische menuopties: Veel keuzes. Weet alleen niet of alles vers wordt klaargemaakt. Jaren geleden ook hier gegeten. Was toen niet vers klaargemaakt. Hoop nu wel.
Eten zoals in India. Lieve mensen en heerlijke dosa’s/curries. Channa batura is onze favoriet! Hopelijk gaat Amsterdam ook weer snel open.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid