facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sarah D. edelstenen & Resin Art

Sarah D. edelstenen & Resin Art

Info

Fysieke edelstenen showroom en webshop <3

Adres: Sint Jan straat, 7256BB Keijenborg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0623805457
Stad: Keijenborg
Route: Sint Jan straat
Postcode: 7256BB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keijgoed Creatief Culinair Keijgoed Creatief Culinair 106 km Geweldige high-tea catering. Wij en onze gasten hebben genoten van de uitmuntende kwa...
Recensies
Wauw, Sarah wat ben jij onvriendelijk zeg!
Wat een mooie kwaliteitstenen. De preview videos kijk ik graag. Dan de live met uitleg. Bestellen is altijd spannend wie het eerst komt wie het eerst maalt en wanneer je de bestelling ontvangt zo leuk om de cadeautjes uit te pakken. Fysiek zijn ze dan nog mooier . Via de mail altijd prettig contact. Het is wel verslavend hihi.
Prachtige producten met duidelijke omschrijving. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Snelle levering. Voelt als een warm bad.
Echt een aanrader! Ze heeft prachtige stenen, snelle verzending, duidelijke informatie over de stenen en altijd super mooi verpakt. Altijd een feestje om uit te pakken! Enorme fan hier van De Edelstenenloods!
De edelstenen loods verkoopt prachtige edelstenen met liefde en passie uitgezocht. Heb je vragen of zoek je iets specifieks, dan staan ze altijd voor je klaar om je te helpen. Alles wat ik besteld heb, is van goede kwaliteit en als een waar cadeautje afgeleverd. Het uitzoeken op de site is een feestje, net zoals het uitpakken thuis.
Een super moor kado setje gekocht voor mijn dochter van 11.. Had een vraag erover en kreeg super snel antwoord.. Wat een top service.. Kind hier was er super super super blij mee.. Als ik weer mooi setje zie voor der zal ik zeker weer bestellen bij jullie..
Vandaag mijn eerste setje stenen ontvangen. Ben er erg blij mee : +punt, de snelle verzending!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid