facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sappemeer Huisartsen Groepspraktijk

Sappemeer Huisartsen Groepspraktijk
Adres: Noorderstraat 151A, 9611 AD Sappemeer, Nederland
Telefoonnummer: 0598 390 808
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Sappemeer
Route: Noorderstraat
Huisnummer: 151A
Postcode: 9611 AD


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik heb mijn eigen huisarts nog maar 1 keer gezien.nBen nu gestart met anti jicht medicatie, zoals aangegeven worden de klachten eerst erger.nNa twee weken jicht in mijn rechtervoet, begint het nu ook links.. ik kan amper nog lopen en HA nummer 3 wil eerst een bloedonderzoek. Man man pak toch eens door!!!!!nIk verga van de pijn, het gras in mijn tuin staat kniehoog en ik wordt naar Certe Scheemda gestuurd. Op vrijdagmiddag.nPappen en nathouden!!!!!!!
Bij Huisartsenpraktijk Sappemeer doen de artsen wat ze moeten doen.Zoals het behoord.Huisartsen praktijk Sappemeer vinden wij een aanrader!
Prima huisarts als je klachten duidelijk zijn jezelf de dingen gedaan hebt die je eraan had kunnen doen, nemen ze je echt serieus. Binnen een uur een huisbezoek krijgen is tegenwoordig meer een uitzondering dan een regel maar hier nog mogelijk als de klachten serieus zijn.
Ben alleen maar positief!!!
Heel dankbaar aan de medewerkers voor een snelle reactie wanneer me vader hulp nodig had. Ze hebben ervoor gezorgd om de situatie goed en snel aan te pakken. Professioneel en medelevend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid