facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sappemeer Huisartsen Groepspraktijk

Adres: Noorderstraat 104, 9611 AN Sappemeer
Telefoonnummer: +31598390808
Stad: Sappemeer
Route: Noorderstraat 104
Postcode: 9611 AN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huisarts Groepspraktijk, Floor Holvast, Huisarts Hoogezand, Apotheek groepspraktijk Sappemeer, Apotheek Sappemeer, Noorderstraat 151 Sappemeer, Huisarts Erasmusweg Hoogezand, Medisch Centrum Hoogezand
Recensies
Heel dankbaar aan de medewerkers voor een snelle reactie wanneer me vader hulp nodig had. Ze hebben ervoor gezorgd om de situatie goed en snel aan te pakken. Professioneel en medelevend!
Prima huisarts als je klachten duidelijk zijn jezelf de dingen gedaan hebt die je eraan had kunnen doen, nemen ze je echt serieus. Binnen een uur een huisbezoek krijgen is tegenwoordig meer een uitzondering dan een regel maar hier nog mogelijk als de klachten serieus zijn.
Je vind er een luisterend oor en welwillende mensen. Artsen en medewerksters.
Prima praktijk, geweldige huisartsen Niets te klagen, vooral als ik sommige horrorverhalen over andere praktijken hoor
Voor een afspraak wel optijd zijn. Je wordt zo vriendelijk geholpen door huisartsen assistenten en elk jaar krijgt je een periodieke keuring Voor ouderen een soort APK keuring maar wel op medische vlak.
Vaak verkeerde diagnose. Kunt bijna nooit bij eigen arts terecht of je moet heel lang wachten. Dus vaak andere arts. Die met hetzelfde probleem waar je al goede medicijnen voor had weer wat anders voor schrijft al ben je het daar zelf niet mee eens. Als je mazzel hebt krijg je toevallig een arts die wel weet wat die doet.
Slecht erg erg erg lang wachten sommige mensen moeten nog werken na de afspraak helaas erg slecht…
MIJN HUISARTS prima geregeld
Ruim opgezette praktijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid