facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sapje

Sapje

Info

Ervaar de kracht van vers groente- en fruitsap. Sapje perst heerlijke biologische slowjuic seizoens sappen vol groenten, fruit en supergezonde specerijen.

Geschiedenis

Ervaar de kracht van vers groente- en fruitsap. Sapje perst heerlijke biologische slowjuice seizoens sappen vol groenten, fruit en supergezonde specerijen. Daarnaast verzorgen wij ook detoxkuren van 1, 3, 5 of 7 dagen.



"Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers. Met veel liefde maken we elke dag heerlijk en vooral gezonde sapcombinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. Nieuwe en moderne inzichten op het gebied van voeding passen we toe bij het samenstellen van onze sapmixen en detox-kuren. Onze sapjes bevatten altijd minimaal 85% groente, dus je zal wel even moeten wennen aan de unieke en gezonde smaken. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!"
Adres: Noordammerweg 13K, 1424NV De Kwakel
Telefoonnummer: 06 43 92 84 63
Stad: De Kwakel
Route: Noordammerweg 13K
Postcode: 1424NV



op zoek naar gerelateerd: kortingsbon sapje, sapje boek, kortingscode sapje, sapje de kwakel, sapjes bestellen, sapje amsterdam, sapje detox, sap.je kortingscode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sander Geveke Meubels op Maat Sander Geveke Meubels op Maat 33 meter Voor een vrijblijvende offerte bel 0641848277 of mail naar [email protected]
Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout 593 meter Levering van 2 bigbags steentjes en toebehoren. Bestelling was ruim boven 500 euro. N...
Zurel Flowers B.V. Zurel Flowers B.V. 972 meter Zurel: Exporter of flowers to the wholesale sector in Europe.
FlowerTower Export FlowerTower Export 1 km Mooiste baantje van het hele bedrijf in de kantine naast het koffie zet apparaat B...
Reuring In Wonen Reuring In Wonen 1 km Fijne winkel met een ruim assortiment en een zeer klantvriendelijke aanpak.
RisenAirsoft RisenAirsoft 2 km Na vier jaar wordt het toch eens tijd voor een review. Erg blij met het assortiment e...
Zuivelboerderij Vrouwenakker Zuivelboerderij Vrouwenakker 3 km Al jaren halen we hier melk, boter,kaas en eitjes. Top alles. Aardige mensen achter d...
Recensies
Een hele leuke uitdaging om te detoxen! Het beviel heel erg goed en heb de sapkuur van 3 dagen genomen. Ik heb geen enkel moment last gehad van hongersgevoel en andere bijwerkingen. Op dag 3 kreeg ik wel steeds meer last van vermoeidheid maar dat is logisch! Echt heel erg top en de soepjes maakte je avond compleet! Bedankt voor deze leuke en leerzame ervaring.
Wij hebben met twee personen een 5 daagse detox “sapkuur plus” genoten van sap.je. Het betreft een zeer uitgebreid programma van 10 sapjes, 1 soepje en 1 gepland thee-moment per persoon per dag. Je komt binnen dit programma niets te kort en wij hadden gedurende de kuur van 5 dagen geen enkel honger gevoel. Alles was perfect en afwisselend van smaak en het is ons heel goed bevallen. Het bezorgen van de bevroren sapjes door Leen Menken Foodservice is ook prima verlopen. Fijn dat Sap.je duurzaam werkt en de sapjes/soepjes in glas verpakt. Graag bevelen wij Sap.je aan bij een ieder die toe is aan een gezonde reset!
Verassend goeie sappen, ze promoten vooral de gezondheidsvoordelen, maar ook over de smaak is erg goed nagedacht Goede, duidelijke bezorging, erg tevreden over. En dan ook nog een personal touch bij je pakketje, in heel het aankoop proces voel je hun betrokkenheid, je proeft het zelfs terug in hun producten. Je betaald wat voor zo'n pakket, maar als je het geld hebt dan is het 't zeker waard - You get what you pay for - absolute aanrader.
Ik heb deze week de 3-daagse detox gedaan met Sapje en Zonderzooi en ben erg tevreden. De pretox en de aftertox lijken me zelfs zwaarder te vallen, dan de detox zelf. Tijdens die 3 dagen heb ik nooit hongergevoelens of flauwte gehad, terwijl ik dat wel had op de laatste dag van de pretox en de eerste dag van de aftertox. De sapjes smaken erg goed en de Kick om de dag mee te kickstarten is mijn favoriet . Die ga ik erin houden!
Afgelopen week deed ik voor het eerst de driedaagse detox van Sapje. Misschien wat gek om te zeggen, maar ik heb ervan genoten. Vond de sapjes en het soepje elke dag heerlijk, hoefde verder niets te eten en voelde me steeds beter. De begeleidende instructies zijn heel helder, lekkere recepten voor de dagen ervoor voorbereiding en erna afbouwen. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit!
Heerlijke sapjes! Ook de smoothies en soepen eet ik graag. Super klantenservice en ook de bezorgservice is fijn. Aanrader!
Maak al enige tijd gebruik van het abonnement. Ik kan het iedereen aanraden. Het is gemakkelijk om zo voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.
Ben net aan m'n 3e 7 daagse detox kuur begonnen. De eerste 2 dagen heb ik het wel even moeilijk maar daarna ga ik mij steeds energieker voelen. Na de kuur zit ik weer heerlijk in mijn vel. Bij Sapje wordt je professioneel, vriendelijke en snel te woord wordt gestaan.
Heerlijke sapjes, heel puur. Eerst de 3daagse detox gedaan en ik voelde me super. Ik had er geen extra voeding bij nodig. Nu heb ik een abonnement
Ik vind het concept super, de filosofie die erachter zit sprak me meteen aan omwille van de milieubewuste keuzes en het behoud van de voedingsstoffen en vitamines. De packaging is heel mooi, de service is echt prima in orde. Jammer genoeg vond ik de sapjes helemaal niet lekker en heb ik de kuur niet kunnen afmaken. Naarmate de dag verstreek begon ik een beetje te kokhalzen.. Ik ben helemaal geen moeilijke eter en lust vrijwel alle groente, fruit én kruiden. Dit had ik dan ook niet verwacht, vond ik wel zonde. De soepjes waren wel heel erg lekker.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sapje met het openbaar vervoer


Uithoorn, Noorddammerweg 210 meter
340
Uithoorn, Noorddammerweg 250 meter
340
Uithoorn, Uitvaartcentrum 460 meter
147
247
Uithoorn, Uitvaartcentrum 500 meter
147
247

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid