facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanyu Onderwijs

Sanyu Onderwijs

Info

Sanyu biedt onderwijs voor hoogbegaafde kinderen in de regio Haarlem. Eigen-wijs onderwijs waar je blij van wordt.

Adres: Korte Verspronckweg 7-9, 2023BS Haarlem
Telefoonnummer: 0613012321
Stad: Haarlem
Route: Korte Verspronckweg 7-9
Postcode: 2023BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 14:00
Dinsdag: 08:30 - 14:00
Woensdag: 08:30 - 13:00
Donderdag: 08:30 - 14:00
Vrijdag: 08:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Sanyu onderwijs vacature, Riannette Minnes, Korte Verspronckweg 7 9 Haarlem
Recensies
Sanyu is een heel fijne school voor onze zoon. Het is er kleine school met heel veel aandacht voor het individuele kind. Onze zoon krijgt een individueel leerprogramma en daarnaast is er heel veel aandacht voor "leren leren" en verrijking, met speciale focus om de uitdagingen van meer- en hoogbegaafde kinds. Hij gaat nu heel blij en ontspannen naar school. Het is daarnaast een school waarin je gelijk voelt dat de leerkrachten en het bestuur echt hart voor de kids hebben en zichzelf en het onderwijs willen ontwikkelen en verbeteren!
Mijn oudste zoon heeft 4 jaar op deze school gezeten en is net naar de middelbare gegaan. Hij is echt enorm opgeknapt van deze school, omdat ze zich enorm verplaatsen in wat een kind nodig heeft ipv andersom. Veel persoonlijke begeleiding. Vanaf dag 1 ging hij blij naar school en kwam ook blij uit school. Nu hij op de middelbare zit, zie ik wat voor stappen hij heeft gezet. Niet meer faalangstig, heeft zelfvertrouwen gekregen, heeft leren leren, vindt school en leren weer leuk, staat weer helemaal aan. Jongste zoon zit ook op deze school, is ook gelukkig op school en kan zijn creativiteit goed kwijt!
Geweldige school waar je kind zichzelf mag zijn. Daar waar andere scholen vooral bezig zijn met het belang van de groep kijken ze hier echt naar je kind. Wat heeft hij/zij nodig om zichzelf te ontwikkelen zowel cognitief als sociaal-emotioneel. En dat allemaal met veel liefde!
De fijnste school in Haarlem.. Na 2 basisscholen gehad te hebben, werd ons kind eindelijk daadwerkelijk gezien. Zij is van een extreem ongelukkig en onzeker meisje veranderd in een zelfverzekerd, gelukkige tiener. De docenten zijn enorm gedreven, zitten echt met hun hart in het vak en begeleiden de kinderen zoals ik nog nooit gezien heb. Chapeau voor Sanyu!
Een hele fijne school die uitgaat van het kind. We hebben verschillende scholen gehad en onze kinderen werden steeds ongelukkiger. Nu gaan ze weer met plezier naar school en komt het zelfvertrouwen weer terug. Ze zijn gemotiveerd om naar school te gaan, iets wat we al heel lang niet gezien hebben.
Dochter komt er 1x per week en wordt bijgespijkerd in leren leren. Ze krijgt uitdaging in de vorm van vreemde talen wat ze heel erg leuk vindt. Er zijn korte lijnen en docenten zetten zich erg in voor de kinderen.
Kijken naar het talent van het kind, wat wil je leren, hoe kom je tot leren. Er zijn heel weinig scholen die hier toe in staat zijn. Gelukkig hebben we Sanyu gevonden.
Hele fijne school. Eindelijk aandacht voor kinderen met bijzondere gaven. Waarom zijn er niet veel meer van dit soort scholen?
Eindelijk een school met de kennis, aandacht en open houding om onze zoon weer vlot te trekken.
Gelukkige kinderen zijn het belangrijkste wat er is.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sanyu Onderwijs.

Haarlem basisschool

openingstijden, locatie, vervoer. Korte Verspronckweg 7-9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sanyu Onderwijs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sanyu Onderwijs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sanyu Onderwijs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beatrixschool Beatrixschool 1 km Geweldige school
ML Kingschool ML Kingschool 3 km Nieuw gebouw aan het Van Zeggelenplein
Hildebrandschool Hildebrandschool 3 km Openbaar speciaal basisonderwijs Haarlem
Rudolf Steinerschool voor Basisonderwijs Rudolf Steinerschool voor Basisonderwijs 3 km Je moet teveel zelf doen
OBS de Dolfijn OBS de Dolfijn 4 km De bestenschool ever
van voorthuijsen school van voorthuijsen school 4 km Ik lees hier reviews van leerlingen en ja die zijn nu eenmaal in de puberteit niet bl...
Obs de Globe Obs de Globe 4 km Zelfs koningin Maxima komt op deze school langs. Wat een geweldige ervaring voor de k...
BS De Brandaris BS De Brandaris 5 km Basisschool De Brandaris is een school gelegen in de wijk Molenwijk in Haarlem.
Openbare Basisschool de Erasmus Openbare Basisschool de Erasmus 5 km UHMM mijn vriendin zit op deze school en je mag niet vasten als je onder de 12 bent S...
Basisschool de Meer Basisschool de Meer 5 km Interconfessionele Basisschool de Meer, Haarlem www.basisschooldemeer.nl
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid