facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanvita.nl

Sanvita.nl

Info

Producten voor huidklachten, maag- en darmklachten, luchtwegklachten en allergieën op basis van paardenmelk.



"Specialist in paardenmelk producten tegen huidklachten, darmklachten, luchtweg- en longklachten en hart- en vaatziekten."
Adres: Oranjelaan 22, Nunspeet (gemeente)
Stad: Nunspeet
Route: Oranjelaan 22



op zoek naar gerelateerd: Paardenmelk capsules, Sanvita Eczeem, Paardenmelk capsules Kruidvat, Sanvita crème, Paardenmelk capsules aanbieding, Paardenmelk eczeem, Paardenmelk eczeem ervaringen, Paardenmelk jeuk
Recensies
Ik had een eczeem programma gekocht niet gebruikt jammer genoeg. Uiteindelijk 55 euro betaald voor tips en interviews, waar ik geen gebruik van heb kunnen maken. Ook al heb ik geen gebruik gemaakt van de interviews ze sturen je geld niet terug. Tips die ze sturen weet iemand met eczeem al.
Ik had veel eczeem, ben na allerlei bezoeken huisarts, dermatoloog, mesoloog etc bij Sanvita terecht gekomen. Een goede vriendin raadde dit product aan. Na 3 maanden kreeg ik het gewenste resultaat, ben er erg blij mee.
Een jaar geleden kreeg ik constitutioneel eczeem wat volgens het internet ongeneeslijk is toch maar zoeken op het net lees ik van genezing van binnenuit met paardenmelk dus toch maar proberen . het beste wat ik ooit heb gedaan na een jaar van ellende eindelijk licht aan de horizon , bedankt sanvita.!!!! Update van de huidige situatie +_ 6maanden na dato, van de 15 tot 20 blaasjes of bulten waarvocht uit komt zijn er nu nog 3 kleine bultjes over en die zijn al bijna uitgedroogt , al een maand geen vocht meeren mijn been ziet er echt goed uit, maar blijf paardemelk door gebruiken, denk naast eczeem is het geweldig voor een reeks van klachten , heb ook chronische bronchites en sinds ik dit gbruik adem ik veel beter en is mijn algehele gezondheid denk ik erop vooruitgegaan, wil niet zeggen dat het een wondermiddel van nu is , maar voor mij is het heel goed geweest en heeft het zeer zeker mijn algehele gezondheid positief veranderd dank voor al het goede SV.
Snelle service, verzending, communicatie, goeie producten en ook advies per email zeer gewaardeerd, bedankt.
Snelle levering en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid