facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SantosBikes

SantosBikes

Info

Santos is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in sterke en onderhoudsarme fietsen. We zijn de riemaandrijving en Rohloff specialist. Het bedrijf is opgericht in 1997 door Robbert Rutgrink, een fietsliefhebber met passie voor fietstechniek.

Geschiedenis

Santos, Custombuilt fietsen

De Santos dealer luistert naar je dromen en samen met hem bouw je je eigen fiets op. Dat doe je dus niet alleen. Dat doe je met gespecialiseerde mensen die niet alleen weten waarover ze praten, maar ook je wensen om kunnen zetten in een prachtige fiets.

De mogelijkheden zijn groot. Snelle racefietsen, oersterke vakantiefietsen, krachtige mountainbikes, strak vormgegeven vrijetijdsfietsen en hele mooie tandems. Stuk voor stuk fietsen die volledig volgens jouw wensen worden opgebouwd.
Santos is bekend om haar zelf ontworpen frames die worden gemonteerd met de beste componenten. En natuurlijk kan je zelf de kleur bepalen (we hebben er maar liefst 24!).
Elke fiets wordt door één monteur opgebouwd en elke fiets krijgt een paspoort met de paraaf van de monteur. Zo weet je gelijk dat het niet om zomaar een fiets gaat maar om een Santos Custombuilt Bicycle. Of misschien nog beter gezegd: om jouw fiets!

Alvast uitzoeken?
Natuurlijk kun je ter voorbereiding ook op onze website de mogelijkheden bekijken. Van alle fietsen hebben we een uitgebreide beschrijving. Zo kun je gelijk zien welke fiets het beste bij jouw droom past. En mocht je nog een stapje verder willen gaan dan kan dat ook. Stel je eigen fiets samen door de optie "customize". De mogelijkheden zijn groot. Kies je eigen frame, je eigen wielen, je eigen versnellingen en zelfs je eigen zadel. Je kunt eindeloos variëren, net zolang totdat jouw perfecte fiets ontstaat. Print de lijst uit en ga ermee naar je dealer.

En nu?
Terwijl Santos jouw fiets opbouwt, hoef jij nog maar één vraag te beantwoorden. Welke wedstrijd, welk land voor je volgende fietsvakantie, de mooiste route naar je werk, waar wil ik naar toe fietsen? Waar droom ik van? Ieder zijn eigen droom, ieder zijn eigen fiets.



"Santos is an independent Dutch bicycle brand with a big passion for cycling, a great love for quality and an innovative Research & Development department. It was founded in 1997 by bicycle enthusiast Robbert Rutgrink.Our aim is to build the best possible bike for every cyclist. The right frame for your posture, the best transmission for your requirements and the option to customize all bicycle parts according to your taste.All Santos bicycles are custombuilt at our factory just outside Amsterdam and can be shipped worldwide."
Adres: Schillingweg 41, 2153 PL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31 (0)252 426123
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Schillingweg 41
Postcode: 2153 PL



op zoek naar gerelateerd: Santos fietsen prijzen, Levertijd Santos fietsen, Santos fietsen outlet, Santos dealers, Santos elektrische fiets prijs, Santos Travelmaster 3, Santos Travelmaster, Santos SUB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Topbloemen.nl Topbloemen.nl 1 km Normaal gesproken bestel ik via TopBloemen en ben ik tevreden. Maar mijn laatste boek...
Aquapac.nl Aquapac.nl 2 km Ik wilde hiermee bedanken voor de super snelle service!! Gisteren mijn ic9700 gebrac...
Meers Ruitershop Meers Ruitershop 5 km Meers paarden centrum is een top manege! Alle paarden hebben genoeg ruimte in de mooi...
Recensies
Op vrijdag kan je in de fabriek kijken en proefrijden. Waanzinnig gave fietsen en hele leuke mensen. Aanrader om die kant op te gaan. Ik heb binnenkort mijn tweede Santos een Cross-Lite :
Mijn eerste race lite met Rohloffnaaf is na 10 jaar en 200.000km, ingeruild voor opnieuw een race lite, maar nu met een Santos PX, stabiel, stil en een heerlijke toevoeging van een beetje extra watts aan je benen. Kort geleden door de Pyreneeën en Alpen gereden met deze fiets, geweldig. De Santos is sterk en stoer en gebouwd voor het leven. Met mijn eerste riem 80.000 km gereden de Rohloffnaaf is super betrouwbaar. De fiets wordt gebouwd door vakmensen, elk onderdeel is van hoogstaande kwaliteit. Vragen en wensen zijn bij Santos in goede handen.
Heel innovatieve fietsen met doordachte onderdelen. Fietsen kunnen zonder probleem en met een minimum aan onderhoud lange reizen aan. Het bedrijf houdt contact met zijn klanten en staat open voor input. Ik ben doorgaans niet echt merkgebonden, maar als een bedrijf elk produkt grondig test voor het op de markt komt, dan verdient het aandacht!
Een jaar geleden een travelmaster pro gekocht. Ik ben nogal klein van stuk, dus het vinden van een passende fiets was voor mij vrij lastig. Omdat mijn fietsenmaker geen passende fiets had staan, ben ik in Nieuw-Vennep geweest om een proefrondje te maken. Ik mocht een paar uur met een proef fiets welke goed was afgesteld op weg en kreeg daarna persoonlijk advies. Intussen 16.000 km gefietst en de fiets bevalt me erg goed. Santos is niet het goedkoopste fietsmerk maar voor mensen die vaak fietsen en op zoek zijn naar een degelijke betrouwbare fiets, is Santos zeker een aanrader.
Een rondleiding gehad in het prachtige bedrijf van Santos in Nieuw Vennep. Wat een mooi bedrijf! En wat een variëteit aan fietsen. We kunnen trots zijn op zo’n bedrijf in Nederland. Ontzettend aardige mensen die uitgebreid de tijd voor je nemen. Tijdens mijn rondleiding werd een kapot gedraaid boutje van mijn remschijf gewoon door hun gerepareerd, wat een service! ben zelf de gelukkige eigenaar van een Travelmaster 3+
Robbert en zijn team vormen een geweldig team dat niet alleen fantastisch mooie fietsen maakt, maar ook echt tot in elke vezel service gericht zijn. Pure liefhebbers die met hun passie ons fietslandje hebben verrijkt. Hulde!
As maandag vertrek ik op de vakantiefiets naar Zweden, een maandje onderweg. Met een tussenstop van een kleine week bij mijn dochter om daar wat ” knuffelwerk te verrichten ” richting mijn kleindochter. Globale route: Bremen, Hamburg, Travemünde, Trelleborg, via de fietsroute “Kattegatleden” , Goteburg, dan richting oosten omhoog, Finspang. Terug via Goteburg, Frederikshaven en dan de Jutlandroute, in Denemarken weer richting huis. De Santos vakantiefiets bevalt uitstekend, al vele honderden kilometers daar mee op pad geweest. Het zadel gaf een klein probleem, een scherp uitsteeksel creëerde een extra ventilatiegat in mijn broek. Gemeld bij De Pedaleur en Santos. Binnen 2 dagen werd er een nieuw zadel opgestuurd, een Brooks Cambium C17. De eigenaar van Santos, Robbert, stuurde mij zelfs ’s avonds rond 23 uur, nog een mail dat het allemaal opgelost zou worden. Dus bij deze een dikke duim voor De Pedaleur en Santos. Klasse service.
Fabrikant van prima vakatiefietsen. Kwaliteit die betaald moet worden en derhalve duur.
Mijn Santos Travel Lite is de beste koop geweest. De combinatie van techniek en innovatie geeft een zeer hoge kwaliteit en daarmee enorm veel plezier. Op vakantie en tijdens woonwerkverkeer.
In 2012 een Santos trekking lite aangeschaft. Na 8 jaar fietsen tot volle tevredenheid helaas geconstateerd dat er in het frame een scheur was ontstaan. Contact opgenomen met Santos omdat het bedrijf waar ik de fiets heb gekocht niet meer "in business" is. Na overleg met Santos foto's van het frame, fiets en factuur gemaild. Volgende dag meteen reactie en ik krijg een nieuw frame zonder kosten! Inmiddels is het frame geleverd en fiets ik weer als vanouds. Heel heel veel dank aan Santos en Danny voor de wijze waarop deze klacht is afgehandeld en de perfecte service. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren. Een zeer tevreden Santos rijder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid