facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Santhee.nu

Santhee.nu

Info

Bij Santhee gaat het om genieten van goed gezette thee. Echte thee, gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis, oftewel de theeplant.



"Bij Santhee kun je kennismaken met pure thee en hoe je deze het beste kunt zetten. Theesommelier Karin Kamman geeft diverse theeworkshops en de uitgebreide theecursus. Meer informatie is te vinden op de website van santhee .nu"
Adres:
Stad: Heemstede


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theeschenkerij Heemstede Theeschenkerij Heemstede 14 km In de Theeschenkerij te Heemstede op het Landgoed van Het Oude Slot kunt u terecht vo...
Recensies
Gewéldige aanrader! Ik boekte een privé theeworkshop bij Karin thuis met drie vriendinnen en ze heeft er een fantastische middag van gemaakt. Onder het genot van lekkere hapjes leerden we van alles over thee, thee ceremonies en zelfs een klein beetje over thee/spijscombinaties. Karin nam uitgebreid de tijd voor de workshop en maakte allerlei lekkere hapjes van tevoren. Ik hoop nog veel meer van haar te leren. Wil je een leuke activiteit doen met je vriendinnen? Dan moet je bij Karin zijn!
Karin Kamman van Santhee krijgt van mij 5 sterren. Dankzij haar weet ik dat ik een MIF ben en geen TIF. Karin is by far de beste theesommelier die er is. En wat kan ze gepassioneerd vertellen. Voor een theeworkshop op maat of op locatie moet je echt bij Karin Kamman van Santhee zijn.
Vanavond een online theeworkshop gevolgd bij Karin Kamman. Persoonlijk vond ik de Oolong thee het lekkerst. Er zaten 5 soorten thee in een mooi pakketje met allerlei wetenswaardigheden over de thee inclusief lekkere chocolaatje en snoepjes voor een smaaktest. 20 mensen namen deel aan de online workshop, het was naast lekker en leerzaam ook nog gezellig. Dank Karin! Tot een volgende keer. Dan kom ik met mijn collega's :
Vandaag de basis workshop thee mogen ervaren, nee mogen beleven! De passie van Karin is aanstekelijk! Ze vertelt zo enthousiast, gaat in op de vraag van het publiek en laat ons ervaren wat de invloed is van de verschillende elementen om perfecte thee te zetten. Het is interactief! Ik heb genoten.
Origineel en professioneel! Zo hebben mijn collega's de Santhee workshop ervaren. Karin nam ons mee in de fascinerende wereld van thee en liet ons proeven, ruiken en leren. Bovendien was er volop ruimte voor gezelligheid niet onbelangrijk!. Voor ons bedrijf was dit dé perfecte workshop en ik verwacht dat dit voor veel bedrijven en gezelschappen het geval zal zijn. Aanrader!
Wat een heerlijke en leerzame middag met de workshop van theesommelier Santhee! Karin presenteert en serveert heerlijke thee, heerlijke hapjes en een heerlijke ongedwongen sfeer.
Hele leuke workshop! Karin vertelt enthousiast met passie. Veel geleerd. Aanrader!
De basistheeworkshop van Karin Kamman was een heerlijk dagje uit. Karin deelt enthousiast haar kennis en verzorgt de workshop tot in de puntjes. Ik kan niet meer 'normaal' naar thee kijken nu ik er meer van weet. Vandaag heb ik mijn groene thee bijvoorbeeld een tweede keer opgeschonken in een zeefje waar de thee de ruimte heeft, heerlijk! Chateau Marquette is een toplocatie waar je merkt dat Karin kind aan huis is. Ik heb daar nog geluncht met uitzicht op bos, wei en schapen. Ik kan het iedereen aanraden om het kado te geven en dan lekker zelf mee te gaan.
Heb genoten van de Basis Thee cursus die Karin in het prachtig gelegen Chateau Marquette gegeven heeft. Karin kan de informatie heel goed overbrengen en schonk 8 verschillende soorten thee uit India, Taiwan en China. Water werd gezuiverd en gekookt op verschillende temperaturen, getrokken in een bepaalde tijd op afgewogen aantal grammen thee, tot een derde theetrekking met dezelfde theebladen toe. Er gaat een wereld voor je open, kan het iedereen aanbevelen. Santhee !
Karin heeft heel veel kennis van thee en kan ook erg leuk vertellen. We deden de thee culinair workshop en er is een wereld voor ons open gegaan; bijvoorbeeld dat thee ook een alternatief voor prosecco biedt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid