facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanquin

Adres: Klaphekweg 40/D, 6713 HN Ede
Telefoonnummer: 0800 - 5115
Stad: Ede
Route: Klaphekweg 40/D
Postcode: 6713 HN



op zoek naar gerelateerd: Sanquin locaties, Bloed geven Sanquin, Sanquin coronacheck, Sanquin afspraak maken, Sanquin Zwolle, Sanquin Velp, Sanquin Voorburg, Sanquin Inloggen
Recensies
Enorm vriendelijke service, je mag alle tijd nemen en er wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Plus de gastvrouw was enorm vriendelijk en maakte mijn dag!
De medewerkers doen hun best, maar hebben het ook te doen met het gevoerde beleid. Dat is erop gericht de donors naar Velp te krijgen. De openingstijden in Ede zijn zo beperkt dat het bijna onmogelijk is een afspraak te plannen, zelfs niet direct na ontvangst van de uitnodiging. Ik ben niet van plan naar Velp te gaan vanuit Veenendaal. Dan stop ik na 100+ donaties.
Ervaren medewerkers, maar het proces is ongelooflijk langzaam. 'Eventjes' bloed doneren kan je zomaar 2 uur kosten voor een handeling van nog geen 10 minuten en een controle van net 5 minuutjes. Gebeurd te vaak en is zeer vervelend. Een roze koek maakt dat niet goed. Van de 11 keer dat ik hier nu geweest ben heb ik voor een ruime meerderheid van die keren langer dan een uur moeten wachten voor ik geholpen was.
Wordt steeds moeilijker om een afspraak te maken. Het lijkt erop dat het niet meer noodzakelijk is om bloed/plasma te doneren. Je kan ook naar Velp zeggen ze dan. Dat gaat echt niet gebeuren, dan stop ik met doneren.
Als je eenmaal aan de beurt verloopt het prima. Maar voordat je aan de beurt bent duurt veel te lang en kan in mijn ogen veel efficiënter. Bloed doneren is een kleine moeite jammer dat het zo lang moet duren voor je aan de beurt bent.
Hier heb ik voor het eerst bloed laten prikken. Ze hebben wat oudere mensen in dienst, die al genoeg ervaring hebben en daarom waarschijnlijk niet verkeerd zullen prikken. Daarnaast heerst er een prettige/gezellig sfeer en zijn de voorzieningen top ruime keuze uit eten en drinken. Ik werd tijdens de bloedafname duizelig en ik daardoor zeggen: Ze zorgen hier goed voor je.
Helemaal corona proef bloed kunnen geven. Geholpen door deskundig personeel
Ervaren vriendelijk personeel maar het tempo is vaak te traag. Voor alleen bloed geven is op een niet al te druk moment 1 uur in-uit-tijd te lang. Weinig parkeerplekken dus vaak wat creatief parkeren of op plek van ander bedrijf.
Jammer ondanks afspraak zit de ruimte vol met mensen Wordt niet behandeld bij de intake. Jammer maar je kunt zo ook je vrijwilligers van je afduwen.Knap werk
Ik geef al jaren bloed en sinds deze week ben ik ook plasmadonor. Een goed gevoel om mensen met deze kleine moeite te helpen. ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid