facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanquin Bloedvoorziening Breda

Sanquin Bloedvoorziening Breda
Adres: St Ignatiusstraat 6, 4817 KL Breda
Telefoonnummer: 0800 - 5115
Stad: Breda
Route: St Ignatiusstraat 6
Postcode: 4817 KL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 11:00
Vrijdag: 08:00 - 11:00

Recensies
Na de oproepkaart zorg ik ervoor dat mijn bloed zsm wordt afgenomen. Eenmaal bij Sanquin, zet ik mijn auto achter op de parkeerplaats, ik loop langs de achterzijde links om het pand heen. Vervolgens ga ik de hoofdingang in en doe digitaal de corona check. Als mijn scherm groen is, kan ik mezelf melden bij de balie. Ik ontvang een rode map bloeddonor en vul de vragen in. Een arts beoordeelt mijn gezondheid, prikt op HB en doet een bloeddruk test. Als dat positief is, kies ik de arm waarin geprikt wordt. Ik mag gelijk plaats nemen in de juiste stoel en na een leeftijds controle brengen ze de optreknaald in. Na wat monsters voor tests, kan ik mijn EHBO bloed afstaan. Ik maak hier iemand heel blij mee, ongeacht ras of leeftijd... Na de donatie, mag ik rustig opstaan, ik zoek een plaatsje op één van de stoelen en kies een lekkere koek. De koffie wordt gebracht door één van de vriendelijke medewerkers. Als ik me goed voel, de koek en koffie zijn op, keer ik voldaan huiswaarts. Bedankt team Breda voor de goede zorgen.
Ik raad iedereen die het kan aan om bloed te doneren. Je helpt er anderen mee en het kost je buiten een maximaal een uurtje en een halve liter bloed niets. De vrijwilligers zijn erg vriendelijk en er wordt goed voor je gezorgd.
Goed geschoold en vriendelijk personeel! Altijd goed om weer bloed te geven!
Bloed donatie is heel nuttig, hier ook érg goed geregeld. Aardig personeel. Goede zorg vóór en na je donatie.
Ontzettend lief en zorgzaam personeel
Het kost je wat tijd en een halve liter bloed, maar je helpt er wel mee. Uiteraard allemaal voor een roze koek ;
Goed georganiseerd, soms wat lang wachten maar goed en hardwerkend personeel
Professioneel en aardig personeel wat je goed begeleid bij de donaties.
Iets voor een ander over hebben, bloed doneren is een kleine moeite
Goed om te geven en prettig dat dit gebeurt omringd met prettige assistentie.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sanquin Bloedvoorziening Breda.

Breda bloedbank

openingstijden, locatie, vervoer. St Ignatiusstraat 6 breda medisch onderzoekscentrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sanquin Bloedvoorziening Breda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sanquin Bloedvoorziening Breda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sanquin Bloedvoorziening Breda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amphia Amphia 1 km Amphia is een topklinisch opleidingsziekenhuis. 265 specialisten, 4500 medewerkers en...
Fysiotherapie Bredero Fysiotherapie Bredero 2 km Zeer uitgebreide mensen om u graag ten hulp te voorzien. Lift voor invaliden mensen ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid