facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanquin Bloedbank Leiden

Adres: Plesmanlaan 1a, 2333 BZ Leiden
Telefoonnummer: +318000223699
Stad: Leiden
Route: Plesmanlaan 1a
Postcode: 2333 BZ


Openingstijden

Maandag: 00:30 - 20:00
Dinsdag: 00:30 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: sanquin donortest, sanquin ede, sanquin utrecht, sanquin hengelo, bloedbank rotterdam, sanquin eindhoven, sanquin purmerend, bloed doneren roken
Recensies
Je wordt hier vriendelijk en snel geholpen. Het nieuwe gebouw heeft een prettige rustige uitstraling. De parkeermogelijkheden zijn uitstekend! Helaas is mijn favo-prikster ergens anders gaan werken.
Vorige keer met de auto bezocht, vandaag met OV. Onaangenaam verrast dat de looproute vanuit station Leiden uitgang LUMC is afgesloten tussen het ziekenhuis en de bustunnel. Te voet nu sneller bereikbaar vanuit Leiden NS uitgang Centrumzijde
Mijn vaste locatie voor donatie! Goede sfeer, vlakbij het station, makkelijk parkeren met auto of fiets. Veel medewerkers werken er al jaren en zijn nog altijd enthousiast als je komt, dat is fijn. Op naar de volgende roze koek!
Vriendelijk personeel en goede verzorging!
Kom hier iedere 4 weken voor plasma donatie, altijd prima geholpen door de vriendelijke medewerksters. Helaas is het de afgelopen keren dat ik geweest ben vaak zo druk, lees teveel donoren, dat het merkbaar is in de sfeer bij de medewerksters. De druk is te hoog en dat is jammer.
Goede gelegenheid om bloed of plasma te doneren waarmee je het leven van chronisch zieken kunt verlichten, een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van nieuwe medicatie en mogelijk zelfs ongemerkt iemand het leven kunt redden! Sanquin Leiden heeft vriendelijke en bekwame medewerkers en prima voorzieningen.
Heerlijke roze koeken en mooie steriele omgeving die zich leent om halve liters bloed af te laten tappen. Chapeau! De chocomel is trouwens ook een aanrader.
Na vele jaren eindelijk weer opgepakt, bloeddonatie. Prima parkeergelegenheid, professionele, betrokken medewerkers. Had veel eerder weer moeten doneren.
Goede Bloedbank. Goed personeel met vakkundig ervaring. Prikken goed. Het gratis lekkernij en koffie en thee word prima verzorgd.
Gezellig en hard werkend personeel. Ik maak altijd een afspraak voor op de woensdag rond 5e.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid