facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanquin Bloedbank ens

Adres: Oosterstraat 2, 7514DZ Enschede
Telefoonnummer: 0800 - 5115
Stad: Enschede
Route: Oosterstraat 2
Postcode: 7514DZ


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 12:30 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Sanquin locaties, Sanquin afspraak maken, Sanquin contact, Sanquin oproepkaart, Sanquin plasma, Sanquin Zwolle, Sanquin coronacheck, Mijn oproep Sanquin
Recensies
Bloed moet... Noodzakelijk kwaad in een mooie verpakking. Iedereen doet z'n best hier om de donatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als je eenmaal gezien en ervaren hebt waar je het voor doet, doe je het met liefde... Tenminste ik wel! Tip, ook buiten lunchtijd om hebben ze lekkere broodjes kaas... Ff in de magnetron... Hmmmmm.... Koffie na, met een gevulde koek of stroopwafel... U roept maar.... dat alles voor een prikkie!
Ze zijn er altijd vriendelijk, je kan wel zeuren over het personeel maar dat is onterecht. Je komt er om te doneren en het is ook een kleine checkup voor jezelf. De koffiedames zijn altijd vriendelijk en er is genoeg tijd en ruimte om na het doneren even bij te komen. Hier zouden meer mensen eens moeten doneren. Het voelt goed om iets voor de maatschappij te betekenen!
Altijd vriendelijke mensen, je krijgt zelf een kleine check en je helpt er heel veel anderen mee. Kleine moeite en het kan echt levens redden.
Ik word hier altijd ontzettend vriendelijk geholpen door iedereen. Door de dokters, bij de bloed/plasma afname en door de koffie dames. Altijd ook gezellig daar!
Altijd vriendelijk en dankbaar. Ik ga er altijd met plezier heen om te doneren.
Ze hebben lekkere roze koken voor een prikkie!
Onvriendelijk personeel en artsen
Vertaald door Google Iedereen is hartelijk, meewerkend en vriendelijk. Ik waardeer hun inzet. Origineel Everybody is cordial, cooperative and friendly. I appreciate their effort.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sanquin Bloedbank ens.

Enschede bloedbank

openingstijden, locatie, vervoer. Oosterstraat 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sanquin Bloedbank ens adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sanquin Bloedbank ens. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sanquin Bloedbank ens delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid