facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SanitairDump Kaatsheuvel

SanitairDump Kaatsheuvel

Info

SanitairDump biedt restpartijen en A-merk artikelen tegen de allerlaagste prijs.
Kijk op www.sanitairdump-kaatsheuvel.nl voor ons gehele assortiment.

Geschiedenis

www.sanitairdump-kaatsheuvel.nl



"In Kaatsheuvel, omgeving Waalwijk, vind je de sanitair outlet van Sanidirect waar je de beste deals tegenkomt. In de outlet vind je producten met een goede en vaak nieuwe kwaliteit die voor een lagere prijs verkocht kunnen worden!Scoor hier veel A-merken tegen hoge kortingen. Er is een ruime collectie sanitair, badmeubelen, douchecabines, regen-douches, kranen en radiatoren. Of ben je opzoek naar goedkope tegels voor in de badkamer? Ook dit hebben we in de outlet! Kom snel langs en laat je verrassen door de aanbiedingen.Bevrijdingsweg 15171 PS Kaatsheuvel0416 – 74 29 90"
Adres: Bevrijdingsweg 1, 5171 PS Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416742990
Stad: Kaatsheuvel
Route: Bevrijdingsweg 1
Postcode: 5171 PS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Outlet Specialist De Outlet Specialist 3 km Goede deal gescoord, netjes geleverd. Goed contact en de afterservice was prima! Zeke...
Recensies
Wat mooi om te zien dat er nog verkopers zijn die oog voor de klant hebben en meedenken om te zoeken naar een goede oplossing. Super goed geholpen door twee aardige heren
Wel outlet spullen, geen outlet prijzen. Alles is marktprijs of er boven, niet de moeite waard om speciaal langs te gaan.
Zaterdags spiegel gezien. Dinsdags gebeld of de spiegel er nog stond, dan zou ik het woensdag halen. Tot mijn grote verbazing was de spiegel 100 euro duurder! Verkoper loog glashard in mijn gezicht dat het dezelfde prijs was. Mijn man sprak hem en toen gaf hij toe dat het 100 duurder was geworden.......BELACHELIJK als je zo met klanten omgaat.
Goede plek met goede deals. We werden goed geholpen. Het staat er allemaal relatief netjes en het is goed geregeld.
Nadat ik het product gereserveerd had die op vooraad was. Helaas teleurgesteld, door de verkoper de site is niet up-to-date.
Interessant adres voor de prijsbewuste klant. Veel keus. De attente, geduldige en voorkomende verkoper geeft goede adviezen en is eerlijk over eventuele beschadigingen. Je koopt hier zonder verrassingen tegen een buitengewoon concurrerende prijs. Door het ruime aanbod kun je op dit adres naar eigen wens en smaak een kwalitatief aantrekkelijk geheel samenstellen, zeker als je niet bang bent om hier en daar zelf nog nog wat aan het product te knutselen. Op dit adres heb je veel lol: tijdens het snuffelen, bij de ontdekking van de mogelijkheden, bij het vernemen van de prijs, bij de hulp die je krijgt, bij het het behulpzame inladen in de kar/auto en bij de onverwachte extra korting..... Aanrader
Een telefoon opnemen of mailtje beantwoorden is al teveel gevraagd helaas..
Top deze winkel. Leuke spullen voor nog leukere prijzen.. Daar word je blij van . En een hele aardige man met goed advies..
Helaas gesloten
Dump voor sanitair, maar doet de naam al vermoeden. Heb je iets nodig dan kan het zo maar verstandig zijn om even binnen te lopen, ze hebben veel en vaak zeer betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid