facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanidrome Van Scheppingen

Sanidrome Van Scheppingen

Info

Is uw badkamer aan vervanging toe, maar weet u niet waar u moet beginnen? Twijfelt u misschien of uw ideeën in praktijk wel uitvoerbaar zijn?

Geschiedenis

De combinatie van uw wensen en onze kennis en praktijkervaring leiden vaak tot verrassende oplossingen. Badkamer ontwerpen die wij met speciale software in 3D tot leven brengen. Wie weet kan die grote regendouche op uw verlanglijstje tóch werkelijkheid worden! Wij maken uw dromen waar door onze kennis van installatie-, tegelwerk en kleinschalige verbouwingen.



"In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Scheppingen staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. In dit hele traject begeleidt Sanidrõme van Scheppingen u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt."
Adres: Voorling 14, 1424 RS De Kwakel
Telefoonnummer: 0297-329872
Stad: De Kwakel
Route: Voorling 14
Postcode: 1424 RS



op zoek naar gerelateerd: Sanidrome nieuwleusen, Sanidrome Sliedrecht, Sanidrõme Diever, Sanidrõme badkamer ontwerpen, Badkamerzaken Gelderland, Wim van Scheppingen De Kwakel, Badkamer Achterhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout Kooyman B.V. Sierbestrating en Tuinhout 2 km Levering van 2 bigbags steentjes en toebehoren. Bestelling was ruim boven 500 euro. N...
Recensies
Wilde al enige tijd de badkamer verbouwen. Na wat onderzoek bij Sanidrome van Scheppingen terechtgekomen. Onze wensen besproken met Mike in de showroom die luisterde naar onze wensen en goed meedacht. De verbouwing zelf verliep soepel met goede communicatie en tussentijds overleg op verschillende wensen. Alle monteurs waren vriendelijk en kundig. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
Wij hadden al tijden last van een badkamerlekkage die steeds extremer werd en konden nergens terecht op korte termijn. Bij Sanidrome Van Scheppingen konden ze heel snel schakelen en hebben ze onze lekkage verholpen. Hele vriendelijke en vakkundige mensen. We raden dan dit bedrijf zeker aan. Bedankt mannen!
In deze winkel staat ene Mike, ik denk dat deze man overspannen is of hij heeft het niet erg naar zn zin. Ik ben in ieder geval heel raar behandeld door deze persoon!
asociaal rijgedrag, verkeer ophouden. handig met reclame op de bus!
Ruim badkaner / toilet assortiment. Vriendelijk en kundig personeel. Makkelijk bereikbaar, goede parkeergelegenheid.
Mooie showroom met vriendelijk personeel en hele mooie badkamers.
Geweldige keuze aan sanitair en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prima advies en uitvoering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid