facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sani-Dump

Adres: Arena boulevard 78 , Amsterdam 1101 DJ, NL
Telefoonnummer: 020 452 4322
Stad: Amsterdam
Route: Arena boulevard 78
Postcode: 1101 DJ



op zoek naar gerelateerd: sanidump webshop, sanidump sliedrecht, sani dump eindhoven, sanidump rotterdam, sani dump alexandrium, sanidump veghel, sani dump woerden, sanidump dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 813 meter
Action Action 2 km
Zeeman Zeeman 3 km Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
Zeeman Zeeman 4 km
Zeeman Zeeman 4 km Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
Itemz Itemz 5 km Mooie oude wandkaarten voor goede prijs. En goede service
Action Action 5 km
De Winkel van Sinkel De Winkel van Sinkel 6 km Heb moertjes besteld via Bol.com. Die kwamen blijkbaar van de Winkel van Sinkel Amste...
Lidl Lidl 6 km
De Voordeelwinkel De Voordeelwinkel 6 km Een slechte vieze winkel , verkoopt spullen die kapot zijn hele smerige handelaar waa...
Zeeman Zeeman 6 km Zeeman. Zo eenvoudig kan het zijn.
Euroland Euroland 6 km Perminent gesloten
Xenos Xenos 7 km
Mevius Mevius 7 km Veel bulkspullen en de prijzen staan niet vast, er wordt aan de kassa zonder veel aan...
Lidl Lidl 7 km
Wibra Wibra 7 km
Lidl Lidl 8 km
Recensies
Sanidump Amsterdam Arena hebben ons goed geholpen. Zij hebben een goede aannemer Emre geadviseerd voor het meerwerk van onze nieuwe keuken tot volle tevredenheid. Wij hebben ook onze nieuwe badkamer en toilet bij hun gekocht. Zij hebben kosten noch moeite gespaard om ons te helpen. Vooral Said en Dennis hebben ons enorm geholpen. De andere medewerkers waren ook heel behulpzaam en klantvriendelijk. Onze dank is groot. Wij raden Sanidump zeker aan. Als onze badkamer en toilet in september geplaatst is door de aannemer, zullen wij foto's plaatsen.
De service van Sani-Dump Amsterdam was fantastisch. Ondanks dat we verkeerde tegels hadden die speciaal voor ons waren gemaakt mochten ze toch worden omgeruild. We moesten ze alleen afhalen in Amsterdam. Maar nog binnen 1 week werden de nieuwe tegels afgeleverd. Niet in Amsterdam maar bij ons thuis. Wat een service! In het verleden hadden wij al 2 keer eerder tegels voor een badkamer en een toiletruimte bij deze gerenommeerde zaak besteld. Ook de badkamer meubels en het toiletten met bidet werden bij Sani-Dump besteld. Ook toen zijn de afspraken nagekomen zoals je van een professionele organisatie mag verwachten. Het personeel is deskundig. En Ik kan Sani-Dump voor tegels en haar producten badkamer en keukens dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Zoek je mooie tegels, fraaie badkamer meubelen en een mooie keuken ga dan naar Sani-Dump in Amsterdam. Doen!
Bij Sanidump Amsterdam mooie spullen uitgezocht, die door onze aannemer zijn gebruikt om een fantastische badkamer te realiseren. Blij mee! Goeie ervaringen met personeel Sanidump, die meedenken en problemen oplossen!
Super goed geholpen door Dennis! Door zijn expertise uitstekend advies gekregen voor onze nieuwe badkamer en keuken. En ook nog voor een scherpe prijs! Heel blij mee en zou ze zeker aanraden.
Erg positieve ervaring. Ruim assortiment en mooie spullen. Ezra heeft ons goed geholpen en geadviseerd waar nodig. Dit was de eerste badkamer zaak waar wij zijn gaan kijken. Na bij een andere zaak geweest te zijn toch hier terug gekomen. Uiteindelijk van Dennis en Saïd een mooie prijs gekregen voor de badkamer. Nette behandeling en goede service. Badkamer zelf wordt over een paar maanden pas geleverd dus de levering etc kan ik hier nog niks over zeggen.
Na aankoop 12 jaar geleden waren wij al erg tevreden over de kwaliteit en service. Buiten de garantie ging een geleider van het badkamermeubel kapot, Via de heer Nikos van der Wolf van filiaal Arena Boulevard werd dit keurig en snel verholpen en dit alles kosteloos uit coulance! Ook bij het ophalen werden wij keurig welkom geheten en vriendelijk te woord gestaan! Kortom deze zaak kunnen wij van harte aanbevelen.
Ben zeer goed en deskundig geholpen. Ze waarderen het juist als je de tijd ervoor neemt om het goed door te nemen, willen begrijpen wat je wensen zijn en geven aan welke opties er mogelijk zijn. Ondanks mijn vele vragen bleef Nikos enthousiast om me te helpen en te adviseren. En dat voor een goede prijs!
Hele goeie en vooral behulpzame medewerkers! Ik ben dr heel blij mee! Ik kreeg hulp van Dennis Raghoennath super goed!
Mooie kwaliteit badkamermeubilair en tegels! Fijn dat er zowel tegels als meubilair te vinden is. Vriendelijk personeel. Ik ben erg tevreden over de geleverde materialen , service en communicatie n.a.v. de bestelling. Ook heel blij met de aannemer waar Sanidump me mee in contact bracht! Echt een heel erg mooi eind resultaat hierdoor : Van harte aanbevolen!
Top zaak. Ben heel goed geholpen door Dennis Raghoenath. Hij Weet waar over hij praattop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid