facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sani-Dump

Sani-Dump

Info

A-merken sanitair tegen bodemprijzen, met gedegen advies en goede service, dat is waar Sanidump al 20 jaar voor staat. Badkamers van de hoogste kwaliteit.

Geschiedenis

A-merken sanitair tegen bodemprijzen, met gedegen advies en goede service, dat is waar Sanidump al 20 jaar voor staat. Badkamers van de hoogste kwaliteit.

Adres: Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen
Telefoonnummer: +31528202282
Stad: Hoogeveen
Route: Industrieweg 25 E
Postcode: 7903 AH



op zoek naar gerelateerd: Sanidirect Hoogeveen, Sani-Dump volendam, Sani Dump actie, Sanidump, Sanitair Hoogeveen, Sanisale Hoogeveen, Tegels en Sanitair Hoogeveen, Badkamers Hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mi Casa Outlet / Kringloop Mi Casa Outlet / Kringloop 1 km Grote kringloop outlet winkel. Helemaal volgepakt met allerlei spullen. Niet overzi...
Recensies
Mooie overzichtelijke showroom met alleen A-merken. Personeel is heel vriendelijk en er hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Echt een aanrader
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en sluiten goed aan bij de wensen van de klant. Goede service, ook nadat alles geplaatst was en er wat aangepast moest worden.
Fijne zaak die van alles te bieden heeft voor je badkamer. Van tekening tot aan plaatsing, er is heel veel mogelijk in diverse prijsklassen. Like en volg mijn socials FB/instagram/YouTube JaidenB racing#13
Wij hebben hier een badkamer en later ook alles voor toilet beneden gekocht. Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. We zijn goed geholpen en problemen zijn netjes opgelost. Kan deze winkel dan ook zeker aanbevelen.
We hadden een vraag over een tafel, wat los stond van het sanitair gebeuren. We hadden het voorstel om een grote wandtegel te gaan gebruiken als tafelblad. Het uiterst vriendelijke personeelslid ging direct voor ons op zoek, en kwam met een mooie tegel aan, perfect opgelost. Grote complimenten voor deze vestiging.
Sani-dump hoogeveen dank je wel voor de snelle levering van onze nieuwe douchecabine binnen 1.5 week top dank je wel
Zeer vriendelijk geholpen. Kwam met een kleine maar simpele vraag binnen, die zo goed is beantwoord/afgehandeld, dat ik deze review wel moet schrijven. En dat doe ik nagenoeg nooit, dus dat wil wat zeggen. Bedankt voor jullie meedenken en aangeboden product. Complimenten voor de vriendelijke service.
We hebben een complete badkamer inrichting gekocht bij het filiaal in Hoogeveen. Prettige medewerkers die niets opdringen maar goed adviseren. Toen ik na 4 weken de geleverde toiletpot uitpakte bleek deze scheurtjes te vertonen. Na contact met het filiaal in Hoogeveen gehad te hebben werd de pot zonder problemen vervangen. Om alles te versnellen hebben ze zelfs een exemplaar uit Zwolle laten komen. Top service.
Wij hebben tegels van Sphinx en sanitair van diverse merken besteld bij de vestiging van Sanidump in Hoogeveen voor onze badkamer en toilet verbouwing . Wij zijn gedurende het hele proces erg goed geholpen door het zeer behulpzame personeel. Alle artikelen waren op tijd binnen. Hoeveelheid tegels die ze hadden berekend klopte exact. Ook de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast hebben ze ons in contact gebracht met iemand die de badkamer voor ons heeft geplaatst. Alles bij elkaar zijn we zeer content met Sanidump!
Fantastisch complete badkamer!! Super blij mee, hele goede service! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid