facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sani-Dump Hoekschewaard

Sani-Dump Hoekschewaard

Info

Badkamer en tegelspecialst

Adres: Willem Beukelszstraat 6C, Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31186229000
Stad: Oud-Beijerland
Route: Willem Beukelszstraat 6C



op zoek naar gerelateerd: Sanidump hoeksche Waard, Openingstijden Sanidump, Sanikraker Oud-Beijerland, Sanidump folder, Sanidump aanbiedingen, Sanidump Gouda, Sanidump afhalen, Sanidump roelofarendsveen
Recensies
Fijn geholpen door Arjen. Goede spullen voor een redelijke prijs. Voldoende keus. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Heel fijn geholpen en goed advies gehad. Onze badkamer wordt prachtig.
Bij toeval binnengelopen om te oriënteren op een nieuwe badkamer en toilet en zeer vriendelijk geholpen door Arjen. Hij kwam met goede ideeen voor de inrichting van de ruimte. Voor een redelijke prijs alles met zijn hulp uitgezocht en daarna zonder problemen geleverd, met de nodige service van Arjen en Raymon.
Super fijne zaak met genoeg keuze. Heel fijn geholpen en zeer goed met mij meegedacht; momenteel erg tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader!
We zijn super geholpen. Leuke spontane en goed meedenkende eigenaar. We mochten onze spullen eerder opslaan in z'n magazijn door de corona. Hij had iets verkeerds meegegeven en kwam het nog even brengen. Super service! En we hebben een prachtige badkamer. Wij zijn helemaal tevreden.
Heel vriendelijk en kundig personeel. mooie kwaliteitsproducten.
Prima winkel met kundig personeel!
Mooie showroom met vriendelijk en vakkundig personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid