facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandyhill

Sandyhill
Adres: Boulevard Barnaart 25 Sandy , Zandvoort 2041 JA, NL
Telefoonnummer: 023 571 2047
Stad: Zandvoort
Route: Boulevard Barnaart 25 Sandy
Postcode: 2041 JA



op zoek naar gerelateerd: biologische strandtent zandvoort, indonesische strandtent zandvoort, strandpaviljoen naaktstrand zandvoort, strandtent huren zandvoort, riche strandpaviljoen zandvoort, strand 21, beachclub zandvoort, zandvoort strand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Neuf Café Neuf 2 km 1. Slechte en rommelige bediening. Meerdere malen werd ons drinken vergeten. Bovendie...
Zout Zout 2 km Eten was goed maar miste iets toen bleek dat 1 ingrediënt er niet bij zat, kok had ge...
Recensies
Vandaag ben ik met 2 vrienden geweigerd hier! De beveiliger gaf aan dat er gisteren een ruzie was op het strand en “daardoor de eigenaar geen Marokkanen meer in de tent wilt hebben. Wij waren erg geschrokken door deze opmerking die de beveiliger maakte en zei dat we de locatie met de kortste routen mogelijk moeten verlaten Zeer racistische!! de beveiliger was een donkere grote jongen, kaal en had een bril op
Enorm lekkere spareribs/caesar salade, echt een aanrader !!!
Fijne ervaring met eten en bediening. Eten was gewoon goed en bediening en service uitstekend. Zeer aan te bevelen vooral de pittige garnalen en heerlijke frites. Thx!
Leuk terras, vriendelijke bediening maar de “havermelk toeslag” van 1,30 euro vonden wij buitensporig en onredelijk.
Altijd super gezellig. Blij met de verhuizing van nr 25 naar 12. Ziet er allemaal gelukt uit. Wij zitten er graag een paar uurtjes.
Hele mooie plek om te eten! Bediening is klantvriendelijk. Bord met nacho's vond ik een beetje aan de magere kant. Zonder guacamole ook. Maar wel prima! En ik heb heel lang moeten wachten op de mosselen. Maar daarentegen waren ze wel érg lekker!
Hier geweest voor het avondeten. Lekker eten, prima bediening en een mooie locatie. Spareribs zijn heerlijk miste alleen wel iets van een beetje salade op het bord ofzo en de cheesecake is echt een aanrader!
Eind van de middag heerlijk relaxed op terras gezeten. Aansluitend lekkere beachburger gegeten. Al met al heel tevreden. Vriendelijk personeel, snelle bediening. Nette prijs, zeker voor een strandclub.
Ondanks weinig zon toch ontzettend aardig personeel. Goeie cappuccino!
Super goed eten en drinken bier is ook super lekker. De bediening is ook super goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid