facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandy's Hondentrimsalon

Sandy's Hondentrimsalon

Info

Gediplomeerd hondentrimster.
Elk ras en elke kruising is bij mij van harte welkom. Rashonden worden zoveel mogelijk volgens de rasstandaard getrimd maar eventueel ook geheel naar eigen wens. Ik adviseer u hier graag over!



"Hallo mijn naam is Louka Rutten. Ik woon samen met mijn vriend en onsdwergkeesje Nova. Ik ben al mijn hele leven een echte dierenliefhebber en benblij dat ik nu mijn eigen trimsalon heb en kan zeggen: Welkom bij Honden Trimsalon Blerick! De plek waar alle honden welkom zijn en ik uw hond graagwil behandelen als mijn eigen hond! Ik vind het belangrijk dat uw hond de volledige aandacht krijgt en werk daarom ook alleen 1 op 1 met uw hond. De producten die ik gebruik voor uw trouwe viervoeter zijn van de lijnen Iv SanBernard. In het uitgebreide assortiment gebruik ik specifieke producten perhaartype. Die niet alleen heerlijk ruiken, maar waar ik ook het beste resultaat mee behaal & u en uw hond lang plezier van zullen hebben!"
Adres: Prins Mauritsstraat 105, 5923AX Blerick
Telefoonnummer: 0613040963
Stad: Blerick
Route: Prins Mauritsstraat 105
Postcode: 5923AX


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid