facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandwich City Cafetaria & Sushi Zwanenburg

Sandwich City Cafetaria & Sushi Zwanenburg

Info

Wij verzorgen lunchpakketten voor bedrijven en u kunt bij ons terecht voor een kinderpartij, receptie en verjaardags- of personeelsfeest.

Adres: Dennenlaan 1, 1161 CK Zwanenburg
Telefoonnummer: 0204223828
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 1
Postcode: 1161 CK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Enjoy Zwanenburg menu, Snackbar Zwanenburg, Sandwich City Zwanenburg telefoonnummer, Snackbar Halfweg, Thuisbezorgd Zwanenburg, Kinheim Zwanenburg, Döner Zwanenburg, Pizza Zwanenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé het Zwaantje Eetcafé het Zwaantje 127 meter Heerlijk eetcafé, super vriendelijke bediening en het eten is werkelijk heerlijk. We...
Eetcafe het Zwaantje Eetcafe het Zwaantje 134 meter Heel gezellig en ongedwongen en super lekker eten. Ruime wijn keuze. Kom zeker terug!
Het Wapen van Zwanenburg Het Wapen van Zwanenburg 481 meter Heerlijk gegeten. Vlotte bediening. Muzieklevel&style okay, goed restaurant om eens m...
Broodje Weeren Broodje Weeren 1 km Altijd lekker eten en goede service!
Recensies
Het eten is lekker maar na 60 minuten toch maar even gaan bellen waar onze patat en burger blijven, nog een kwartier.. 75 minuten!! voor een patatje? Belachelijk. Het lijkt wel of ze je gewoon vergeten en dit is ook zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd. Eten goed, organisatie en bezorging zeer zeer slecht. Keer op keer. Helaas.
Heerlijk frietje gehaald ,de Sushi is hier ook goed !
Vriendelijke personeel, lekker patat en goed sushi. İs wel oke.
Mooie lunchroom, erg vriendelijk personeel en het eten is super en nog betaalbaar. Kortom een aanrader.
Ik ben nog nooit zo schandalig behandeld. 105 minuten moeten wachten op koude patat en geplette kroketten. Daarnaast twee keer keihard voorgelogen aan de telefoon. ‘We zijn onderweg’. Nou, NOOIT MEER.
Heerlijk patat en milkshake, vriendelijke service!
Matig,, ben er een paar keer geweest, de patat is snel koud dast komt omdat het niet goed doorbakken is het gaat te snel als je bv cheeseburger besteld en nog wat snacks en de patat dan ben je met 5 minuten weer buiten bij thuiskomst is de patat al koud en kom je er achter dat ze niet alles in het tasje hebben gedaan wat je versteld hebt, nee het is, zeer matig behalve dat de patat koud is en het door de snelheid van bakken zeer melig bahhhh, voor mij de laatste keer daar.
Lekkere patat leuke service
Besteld via thuisbezorgd, recensies zagen er goed uit.... ben benieuwd wat je daarvoor moet bestellen. Salade krokante kip bestond uit 4 schijfjes komkommer, tomaat en augurk met 5 van swerelds smerigste olijven, op een bedje van 10 gram sla. Dit was afgemaakt met een doodgepaneerde lap kip. Burger was kleffer dan die bij de mcdonalds en de friet was oke. Uiteindelijk van armoe maar een pot bonen uit de kast getrokken om nog iets van eten binnen te krijgen. Niet goed geld terug zou op z'n plaats zijn, heel jammer..
Mooie zaak aardig personeel en ze bezorgen ook heel fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid