facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandton

Sandton
Adres: Arnhemsestraatweg 62 , Rheden 6991 JG, NL
Telefoonnummer: 026 497 1277
Stad: Rheden
Route: Arnhemsestraatweg 62
Postcode: 6991 JG


Recensies
Goede service, prima ontbijt, leuke ligging Dit is de tweede keer dat wij in dit hotel overnachten. Hier komen we graag nog terug.Ruime luxe kamer met super fijn bed en lekker veel kussens. De douche en bad zijn fijn, en er staat zelfs een grote spiegel in de kamer en een gezellige zithoekje. Er is een balkonnetje met de stoelen en tafel met een prachtige uitkijk naar de bossen achter het hotel, restaurant is netjes en het eten is lekker. we hebben heerlijk gewandeld in de omgeving, waar veel wandelpaden en fietspaden zijn en ontzettend mooi giga bos. In het hotel zijn fietsen te huur. er is een woonkamer met biljart en een schaakspel en een open haard met met een leestafel. We hebben ook een heerlijke relaxte hamam en massage behandeling genomen in de schoonheidssalon dat in het hotel zich bevindt. Super fijne tijd gehad! Binnenkort wordt het hotel en wellness gedeelte met sauna vernieuwd, wij zijn heel benieuwd!
Wij zijn hier 2 weken geleden geweest. We hadden 2 comfortkamers geboekt maar helaas was er maar 1 comfortkamers meer. We hebben daarom zonder extra kosten een upgrade naar boszichtkamer gekregen en omdat mijn zoon met zijn vriendin met ons mee waren hebben die ook een upgrade kamer gekregen zodat we een kamer naast elkaar hadden. We hebben genoten van ons verblijf en de kamers waren keurig netjes schoon net als de badkamer. Ook het ontbijt was prima genoeg te krijgen. Jammer dat het zwembad dicht was wegens renovatie. We komen hier graag nog een keer terug maar dan met de fietsen.
Zeker geen 4 sterren hotel. Wij hadden een Charme kamer in het oude gedeelte. Geen airco wel een gedateerde staande ventilator geen kluisje en koelkastje. Een gezamelijk balcon met zonweringsluiken die niet gesloten konden worden. Erg warm op de kamer en veel herrie van de doorgaande weg. De afstandsbediening van de TV was niet aanwezig maar werd na enig zoekwerk gevonden. De ochtend van vertrek was er lekkage in de kamer van de bovenburen. Wel erg vriendelijk personeel. Kamer was niet groot, badkamer was klein. Naast het bed geen nachtkastje, maar een standaard waar alleen maar iets opgezet kon worden. Een afgekloven stoel. Geen lift. Prima ontbijt. Kamer en misschien ook kamers zijn dringend aan een renovatie toe.
Goed verzorgde kamer, met leuk uitzicht, maar een receptie om dol van te worden, wat arrogante knullen die zich blijkbaar niet door de bureaucratische zaken bij het inschrijven kunnen worstelen, waardoor je eindeloos staat te wachten en dat terwijl ze alle gegevens al zo'n beetje op voorhand hadden. Mooie omgeving, de begraafplaats die er achter ligt, moet je beslist bezoeken, een prachtige goed verzorgde rustplaats. Het hotel, de prijs was pittig voor de kwaliteit. Ontbijt het zal voor de eerste gast die aanschuift een feestje zijn, maar daarna raakt het op en is men niet instaat om het aan te vullen. Als je wat yogurt wil, blijken alle flessen leeg, als je erom vraagt wordt beloofd dat men het gelijk gaat aanvullen. Na 10 minuten wachten maar weggelopen zonder. Nog eens 5 minuten later zie je ze dan met yogurt lopen. Hier is duidelijk geen leiding.
Personeel ontzettend vriendelijk en het ontbijt is goed alleen zijn de kamers echt toe aan vernieuwing, we hadden een comfort kamer maar helaas niets bijzonders, zelfs geen water koker ed te vinden op de kamer erg jammer want de prijzen zijn absoluut niet in verhouding met de kwaliteit van de kamers! Ook het bijbehorende restaurant is erg aan de prijs, zeer kleine porties. Het was absoluut lekker en wederom ontzettend vriendelijk personeel maar voor die prijs mag het zeker ietsje meer zijn!
Gemengde gevoelens over het bezoek hier, erg slechte bedden, 2 nachten slecht geslapen door het bed. Eerste nachthet vroor buiten was het bloedheet in de kamer, de verwarming was niet uit te krijgen. Zwembad,sauna en stoomcabine was prima. Smiddag's hebben we 40 minuten op appeltaart gewacht, toen we deze kregen was hij nog half bevroren. Terug gestuurd en 30 minuten later weer niet helemaal ontdooide appeltaart. Restaurant was niet helemaal top, de sla en aardappeltjes misde bij elk gerecht en het hoofdgerecht was lauw. Het ontbijt was wel super goed geregeld. Alles kort samengevat, mooie omgeving, vriendelijk personeel maar ik boek de volgende keer ergens anders.
Wij zaten in het ‘originele’ gedeelte van het hotel. Op een zolderkamer, zonder balkon. We hadden verwacht dat het heel heet zou worden, maar dat viel nog mee alhoewel we er niet op de heetste nacht van die maand sliepen. Tegen het eind van de avond zetten wij alle ramen tegen elkaar open en dat koelde het redelijk af. Grootte van en voorzieningen in de kamer: 7/10. Behalve een lekker tweepersoonsbed ook nog een ruime zithoek met bank en twee lekkere stoelen, een schrijftafel, een eettafel met 4 à 5 stoelen. Een klein koelkastje en een waterkoker. Wat miste was: voldoende koffie, thee, melk creamer en suiker. Theelepeltjes ontbraken volledig. Badkamer was prima, ligbad was een plus. Een van de rolgordijnen ging niet open koord was stuk, waardoor het mooie uitzicht vanuit bed ontnomen werd. Schoonmaakservice: 4/10. Bij aankomst ontdekten wij een achtergelaten sok naast het bed. Wij hebben die maar weggegooid. Wij wilden uitslapen en hingen de ‘do not disturb’-hanger aan de deur. Ze lieten ons met rust en lieten een zak met schone handdoeken voor ons achter. Toen wij voor de dag vertrokken, hingen wij het ‘please clean the room’-hanger op. Maar bij terugkomst waren de koffiekopjes niet vervangen, was koffie en thee e.d. niet aangevuld. Het was overduidelijk dat er geen schoonmaakpersoneel meer is binnen geweest om schoon te maken. Ik hoef niet iedere dag een schone handdoek die ik wel kreeg, maar schone kopjes en voldoende thee- & koffievoorzieningen is, naar mijn mening, toch wel wat je in een hotel mag verwachten.
Prima hotel in mooie omgeving. Prijs/kwaliteit dik in orde. Drie dagen verbleven in Sandton Hotel De Roskam en genoten van ons verblijf daar. Aardig personeel dat je goed informeert en efficiënt is. Mooie, schone, kamer en werkelijk smetteloze badkamer! Uitstekend ontbijt met meer dan voldoende keuze. De kamers zijn wel wat warm, er kon geen raam open. Dat is een minor issue, is wel vaker zo in hotels. We gebruikten het hotel als "uitvalsbasis" voor een aantal dagtrips en waren dus overdag niet in het hotel en hebben ook geen gebruik gemaakt van het naastgelegen restaurant.
Wij hebben met vier personen overnacht in de familie suite in hotel de Roskam. De suite is ruim met twee slaapkamers, grote badkamer en zitkamertje. Geweldige bedden en fijne badkamer met heerlijk bad. Bij onze aankomst moest er door het hotel nog een paar puntjes op de i gezet worden, dit was binnen een uur geregeld! De suite bevindt zich op de bovenste verdieping en voelt iets benauwd aan, ook door de lange wat donkere gang en kleine ramen. De gang kraakt erg. Op elke kamer is een ventilator. Het zitkamertje vonden wij iets tegenvallen. Wij vonden het er niet zo verzorgd uitzien als op de foto. O.a vlekken op de meubels. De sfeer in de suite is leuk door behang en inrichting. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant!! Ontbijt vonden we lekker, niet overdadig. De sfeer in het hotel is vriendelijk, mede door het personeel!
Hotel de Roskam Mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen door de receptioniste, ik wilde graag nog even zwemmen voordat we gingen eten dus wees ze me ook vriendelijk de weg naar het zwembad en naar de latere eet gelegenheid. Na ontvangst zijn we naar de kamer gegaan en troffen een tegenslag aan, voor een betaling van 120 euro excl ontbijt verwacht je op z'n minst een enigszins grote kamer maar dat viel behoorlijk tegen. De badkamer is +/- 3 vierkante meter en de douche een kleine proportie hiervan waardoor mijn 2 meter lange lichaam niet heel wendbaar is. De voorzieningen op de kamer zelf zijn zoals je ze in een 1 of 2 sterren hotel zou verwachten, aanmaak koffie en thee en geen mini bar, maarja, dit schijnt een 4 sterren hotel te zijn.. Het zwembad was een fijne bijkomstigheid, wel jammer dat het bubbel deel niet werkte maar daar kon ik me wel overheen zetten. Dit alles is ook later verteld tegen de receptioniste, hierop kreeg ik als antwoord dat ze het erg jammer vond om te horen maar wel erg fijn dat ik het kwam vertellen, alleen dat ze er verder niet zoveel mee kon. Nu dacht ik, prima, is ook irritant zo'n zeurende gast : maar nu dacht ik later, ze wist dat we later nog gingen eten in het restaurant van het hotel, had dan even een drankje aangeboden of iets, dat zou deze review in ieder geval een stuk positiever hebben gemaakt. Tijdens de nacht zelf lekte ergens ook iets in het pand, wat niet zo gek is bij een historisch pand maar wel behoorlijk gek makend. Al met al, prima ervaring voor een overnachting van 70 euro, alleen kostte het dus 120, wat het dus geen prima ervaring maakte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid