facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandra Vinken Dierentherapie

Sandra Vinken Dierentherapie

Info

Sandra Vinken Dierentherapie, sportmassage praktijk voor dieren.
Iedere hond, ieder paard en iedere pony heeft baat bij een sportmassage!

Webwinkel: Back on Track producten & Young Living essentiële oliën.

Geschiedenis

Sandra Vinken Dierentherapie, sportmassage praktijk voor paard en hond

Iedere hond, ieder paard en iedere pony heeft baat bij een sportmassage!
Of je nu sport met je hond of gewoon een huishond hebt, je paard/pony in de sport uitbrengt of lekker recreatief bezig bent.

Sportmassage is een hands-on techniek die zich richt op het bewegingsapparaat van het dier. Het bewegingsapparaat is een complex mechanisme met verschillende onderdelen. Het bestaat uit botten, kraakbeen, spieren, pezen, ligamenten, fascia en zenuwen. Al deze onderdelen werken met elkaar samen. Door middel van sportmassage worden blokkades in het lichaam opgespoord en indien mogelijk verholpen.
Als aanvulling op de sportmassage pas ik, indien nodig, nog andere technieken toe zoals manuele lymfedrainge, myofascial (sport)taping, aromatherapie en dry-needling.

Afhankelijk van het dier en wat hij/zij nodig heeft wordt met deze technieken een behandeling op maat gecreëerd. Na één behandeling ziet en voelt u verschil en verbetering bij uw dier. Voor een optimaal resultaat kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van het dier en de indicatie.

Een preventieve behandeling geeft inzicht in het functioneren van het hele bewegingsmechanisme en helpt uw dier soepel bewegen, optimaal functioneren en verder ontwikkelen.

Een periodieke behandeling kan worden ingezet begeleiding langs een training, ontwikkeling van jong paard of jonge hond, langs een blessure of bij een aandoening aan het bewegingsapparaat. Als masseur voel ik iedere verandering of groei en aan de hand van deze bevindingen kan ik een advies geven in de training, verzorging of het management. Dit resulteert in een snellere groei of sneller herstel van uw dier.

Benieuwd wat sportmassage voor jou dier kan betekenen? Kijk op de website voor meer informatie over de indicaties/reden van de behandelen of mijn werkwijze tijdens een sportmassage behandeling: www.sportmassagevoordieren.nl

Daarnaast kunt in de webshop terecht voor:

Back on Track
De producten van Back on Track zijn spier- en gewrichtsbeschermers voor mens, paard en hond. Ze bevatten keramische vezels waardoor ze de eigen lichaamswarmte weerkaatsen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, pijnverlichting en een ontspannend effect in de spieren en weefsels, waardoor mens en dier soepeler kunnen bewegen. De producten zijn onder andere te gebruiken; bij stijve spieren of gewrichten, kreupelheden, ouderdomsklachten, bij blessures aan het bewegingsapparaat, als opwarming voor een wedstrijd of training of als cooling down na een wedstrijd of traning.

Young Living essentiële oliën
Tijdens de massage behandeling maar ik gebruik van essentiële oliën van het merk Young Living. Deze oliën zijn niet alleen in te zetten tijdens een massage behandeling, maar ook ter ondersteuning van de gezondheid van mens en dier.
In de webwinkel zijn essentiële oliën en toebehoren zoals tasjes en verdampers te bestellen.

Sandra Vinken Dierentherapie
Tel. 06-43418376
Mail: [email protected]

Adres: Ommelpad 3, 6031ND Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: +31 643418376
Stad: Nederweert
Route: Ommelpad 3
Postcode: 6031ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janssen voor dier, hobby en tuin Janssen voor dier, hobby en tuin 2 km elke keer wanneer ik er kom op de zaterdagochtend krijg ik de beste service ever! mij...
Doggie Care Doggie Care 5 km Doggie Care is een ruimdenkende Trimsalon. Waar alles in teken staat voor de zorg van...
Recensies
Twee zussen gekocht bij Sandra. Zijn er erg blij mee, zijn kerngezond. Goed advies, dito prijs en voer en ondergrond te koop ter plekke. Eerst even kijken, dan nog een keer, is mogelijk, ook al staan ze net aan de afwas.....
Vriendelijke dame, mooie, goed verzorgde dieren. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid