facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandra Jansen Interior Design

Sandra Jansen Interior Design
"Studio &Space is a full-service interior design agency for commercial & residential clients."
Adres:
Telefoonnummer: +31640410454
Stad: Wassenaar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Just Haasnoot Wassenaar Just Haasnoot Wassenaar 1 km Ik was eerst in de grootste design meubel winkel in Den Haag geweest, maar deze winke...
Recensies
Via Studio & Space hadden wij een prachtige lamp van DCW Editions besteld, waar we erg blij mee waren. Echter de lamp resoneerde, er zat iets los ofzo. Na contact met Maike van Studio & Space kregen wij spoedig bericht, dat de lamp opgehaald zou worden en omgeruild voor een nieuw exemplaar. Wat een goede service! De nieuwe lamp hangt inmiddels, zonder trillend geluid. Super geregeld!
Maike van Studio &Space verrast mij keer op keer met haar prachtig uitgewerkte interieur projecten. Ze stralen eenvoud uit dat samen gaat met elegantie en warmte. De verfrissende oplossingen die passen bij de tijdsgeest inspireren mij enorm.
Absoluut fantastische ontwerpstudio - intelligent, samenwerkend, attent. Een waar genoegen om met Maike samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid