facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanders Fritom

Sanders Fritom

Info

24-uurs distributie | Benelux | Fritom | Groupagevervoer | Palletvervoer | Warehousing

Geschiedenis

Logistiek als passie
Eigen auto's, goed opgeleide chauffeurs, geen overbodige overslagdepots en rechtstreekse levering in de Benelux en Duitsland. Door alle onderdelen van het logistieke traject in eigen hand te houden, is de flexibiliteit van SanderslFritom maximaal. De jarenlange ervaring, de passie van een jong en eager team, en de kenmerken van een familiebedrijf biedt Sanders|Fritom de gelegenheid in te spelen op alle logistieke uitdagingen.

Capaciteit
De logistieke specialismen die Sanders|Fritom haar klanten direct aanbiedt zijn:
• Fijnmazige distributie Benelux
• Warehousing
• Internationale groupage Duitsland

Door de bundeling van alle krachten in de Fritom Group zijn wij in staat om voor ieder vraagstuk een passende oplossing te bieden.

U, onze klant, staat centraal
Wij ontlenen ons bestaansrecht aan de opdrachten die we voor u mogen verzorgen. Wij hechten hier dan ook enorm veel waarde aan en hebben onze organisatie ingericht om u gericht te kunnen helpen bij uw vraag. Vanaf de orderintake tot en met de aftersales wordt u door de vaste customerservice medewerker geholpen met uw boeking.

Bij interesse kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons customerservice team.
Telefoonnummer: 0413-224440
E-mail: [email protected]



"SandersFritom zorgt voor uw logistieke rust. Naast de traditionele distributie zijn wij dé specialist voor al uw zendingen tussen pakket en pallet.Door uw en onze krachten te bundelen, bieden wij voor iedere logistieke uitdaging de juiste oplossing. 'Samen', 'flexibel' en 'persoonlijk contact' zijn de sleutelwoorden die ons hierin kenmerken. Transport, warehousing, distributie, opslag, B2B, B2C. Waar kunnen we u mee helpen?Al meer dan 75 jaar verzorgen wij zowel fijnmazige Benelux distributie als internationaal transport, warehousing en allerlei mogelijke logistieke oplossingen. Door ons totaalaanbod aan diensten nemen wij uw volledige logistieke proces uit handen."
Adres:
Telefoonnummer: +31-(0)413-224444
Stad: Uden


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 19:00
Dinsdag: 07:30 - 19:00
Woensdag: 07:30 - 19:00
Donderdag: 07:30 - 19:00
Vrijdag: 07:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Sanders|Fritom vacatures, Tms online sanders fritom, Van den Heuvel Uden vacatures, Sander Fritom, Sanders Fritom tracking, Bidon|Fritom, Maja de groot Sanders Fritom, Sanders|Fritom charters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A. van Grunsven Transport BV A. van Grunsven Transport BV 160 meter Daar hebben ze echte vakmannen in de garage
Chain Logistics B.V. Chain Logistics B.V. 173 meter Slecht schofers op de A 50 inhalen zonder in spiegel kijken en dan ook nog remmen wat...
Idealogistic Verhoeven Idealogistic Verhoeven 477 meter Het is een fijne werkgever. Ze zijn heel goed voor hun werknemers !!! Mooi transport ...
Verbruggen-Volkel bv Verbruggen-Volkel bv 521 meter Vorige week hebben ze het zwembad geplaatst. Prima gegaan; goede voorbereiding, goede...
Van den Heuvel Logistiek Uden Van den Heuvel Logistiek Uden 674 meter Namens mijn vrouw: Slechte service, botte/onvriendelijke chauffeur. Levering was op t...
Vandenheuvel-transport Vandenheuvel-transport 674 meter Helemaal geweldig.super bedrijf om te zien ,zowel van buiten en zeker van binnen.
Recensies
Super goed telefonisch geholpen. Ik had een bestelling geannuleerd, maar dat was niet tijdig doorgegeven door de leverancier aan Sanders. Bellen met de leverancier gaf niet het gewenste resultaat, dus heb ik Sanders gebeld. Zij hebben de zending direct gecancelled en zodra mijn bestelling bij hen aan zou komen om op transport gezet te worden, zouden zij de zending tegen houden. De dame aan de telefoon begreep direct mijn probleem en heeft het super goed opgepakt. Complimenten!
Houden je totaal niet op de hoogte. Bestelling is te groot voor de wagen, wordt door een andere vervoerder geleverd, waardoor logischerwijs de doorgeven tijd niet meer actueel is. Ik had toch wel even op de hoogte gehouden willen worden, hierdoor afspraken, afgezegd verzet en voor snot zitten wachten.
Eénmaal stond de chauffeur voor mijn deur met een levering terwijl ik minimaal een half uur van tevoren gebeld zou worden. Gelukkig was de chauffeur zo vriendelijk 15 minuten op mij te wachten. Een week later nog een transport en toen belde de chauffeur totaal niet van tevoren en belde ook niet aan en werd het pakket dat ik alvast klaar had gelegd zonder bericht meegenomen.
Wachten op een levering, speciaal gepland dat ik thuis ben. Vervolgens komen ze niet opdagen. Krijg je een mailtje dat het de bezorger niet meer gaat lukken vandaag. Waardeloos, daar neem je dan voor vrij.
Vandaag, heeft jullie Chauffeur-bezorger mij een Cortenstaal-planten-bak perfect afgeleverd !
Eerlijk bedrijf en gaven mij duidelijke info op hun banendag mijn complimenten Pierre
Op maandag 30 April 2018 is onze geparkeerde bedrijfsauto in Broek op Langedijk aangereden door een vrachtauto van Sanders Fritom uit Uden. De chauffeur is staande gehouden en ontkend schandelijk. De directie in de persoon van Gerton Janssen munt uit in schimmigheid, stilzwijgen en afwezigheid. Echt ongelofelijk simplistisch voor notabene een transportbedrijf! Laten we er van uitgaan dat zij zichzelf op tijd herpakken! Beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald.
Om 23:00 uur een mail dat de levering de volgende dag tussen 8:00 en 9:30 uur zou plaatsvinden. Om 10:00 uur gebeld waar of ze bleven. Bij hun in het systeem stond dat ze na 12:45 uur zouden komen, vreemd dat ik nog steeds de oorspronkelijke tijden zie in de track en trace, deze is ook niet aangepast door ze. Uiteindelijk werd het pas geleverd om 14:30 uur. Slechte service waardoor ik voor niets een vrije dag heb moeten nemen.
De chauffeur heeft de plantenbak van ruim € 300,- in de voortuin gezet. iedereen had m mee kunnen nemen. Wij waren met vakantie, maar de buren pasten op ons huis. Zij waren gewoon thuis. De chauffeur gebeld. Hij was behoorlijk onbeleefd en vertelde dat hij daartoe opdracht had gekregen. OP de vraag van wie? gaf hij een ontwijkend antwoord. Bij aandringen zei hij: je denkt toch zeker niet dat ik bij iedereen bij de buren ga aanbellen? en hing op. Onbehoorlijk en niet professioneel.
Levering zou plaats vinden tussen 14:45 en 17:45. Om 17:45 nog niks binnen, contact opgenomen. Te horen gekregen dat de bezorger het niet zou redden die dag. Afspraak gemaakt voor de volgende dag, verteld dat we niet hele dag aanwezig zijn. Ze zouden een half uur van tevoren bellen. Niemand heeft gebeld van te voren, en de bezorger stond zo voor een dichte deur. Dozen zijn zwaar en moeten we zelf naar binnen zien te krijgen. Slechte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid