facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanderman Tanken en Wassen

Sanderman Tanken en Wassen

Info

Zowel aan de pomp als in onze wasstraat staan gemak, kwaliteit en een tevreden klant centraal. Daar streven wij naar met een behulpzaam en servicegericht team.

Graag tot ziens!

Geschiedenis

Beschikbare brandstoffen:
Euro 95
Euro 95 Xmile
Euro 98 Xmile
Diesel
AdBlue
LPG
CNG (aardgas)



"Zowel aan de pomp als in onze wasstraat staan gemak, kwaliteit en een tevreden klant centraal. Daar streven wij naar met een behulpzaam en servicegericht team.Graag tot ziens!"
Adres: Nijverheidsstraat 21, 7461 AD Rijssen
Telefoonnummer: 0548 513016
ln.namrednasnoitatsknat@ofni
Stad: Rijssen
Route: Nijverheidsstraat 21
Postcode: 7461 AD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: sanderman rijssen prijzen, wasstraat, benzineprijs sanderman rijssen, vrachtwagens wassen rijssen, sanderman facebook, adblue tanken rijssen, car splash nijverdal, tankstation rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tankstation te Morsche Tankstation te Morsche 425 meter We zijn in de tankshop van het Autobedrijf geweest voor het naar verluiden heerlijke ...
Snel Tank Rijssen Snel Tank Rijssen 783 meter Schoon een mooi tankstation! Altijd scherpe prijzen! 24 uur per dag tanken.
Recensies
Misschien wel het laatste service station in Nederland waar men voor je tankt. En dan nog steeds de goedkoopste zijn, best een stunt. Vriendelijke personeel en altijd snoepjes bij het afrekenen, het lijkt wel 1965
Zeer vriendelijke medewerkers. Veel aandacht voor de klant. Je voelt je daardoor welkom. De klant wordt nog geholpen aan de pomp! Hier kunnen veel bedrijven iets van leren. Klantvriendelijkheid is de reden waarom je telkens weer terugkomt. Chapeau Sanderman!
Auto was weer mooi schoon tot een volgende keer
Ze helpen je bij het tanken En een meer dan prima wasstraat voor mijn Dodge Ram.
Mooie en goede wasboxen. Ook genoeg plaats om je auto stof te zuigen.
Echt vriendelijk personeel en top service zowel bij tanken als wassen, en na sluitingstijd nog voordeliger tijdens de happy hours!
Met een witte auto vol vliegjes door de wasstraat geweest programma 3 en super schoon geworden, de heren hebben het echt super schoon gekregen! Bedankt maar weer!
Getuige van een wasbeurt van een Volvo S 80 Engelse auto, zo vies en met zoveel extra aandacht zeer goed schoongemaakt. De eigenaar is al 30 jaar zendeling in Engeland dus t was een mooie getuigenis van jullie!!
Onze Auto was erg vies. Gekozen voor een wasprogramma met de meeste opties. Werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg Spaarzegels , maar die hoefde ik niet. De vrouwelijke kassamedewerker liet het liggen voor de volgende klant, dat maak ik eigenlijk weinig mee. Bij het inrijden van de wasstraat stonden twee mannen klaar om mij te begeleiden. Het is een mooie wasstraat en de mannen deden tussentijds hun best om de auto schoon te maken. Op het eind heb ik ze een extraatje gegeven voor een “ijsje”. Auto mooi schoon ! Jammer dat ik niet in de buurt woon. Maar mocht ik ooit weer die kant op gaan en de auto vies is. Dan weet ik dat dit adres Dik voor Mekaar show is!
Fijne wasstraat, auto komt er weer als nieuw uit, vriendelijk personeel die duidelijke aanwijzingen geven als dat nodig is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sanderman Tanken en Wassen met het openbaar vervoer


Rijssen, Molenstalweg 460 meter
96
Rijssen, Molenstalweg 480 meter
96

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid