facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sander Ketels Entertainment

Sander Ketels Entertainment

Info

Sander is al 13 jaar actief op het gebied van kinderentertainment. Zijn acts staan garant voor professionaliteit en kwaliteit.



"Sander Ketels is een gerenommeerd entertainer en hij presenteert op professioneel niveau shows en acts voor kinderen. Met deze unieke en afwisselende shows vol humor en interactie bewijst deze allround entertainer steeds weer zijn uitzonderlijke klasse."
Adres:
Telefoonnummer: +31263119152
Stad: Westervoort



op zoek naar gerelateerd: Kindershow Anders met Sander
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
فن رسم الايربرش - airbrush Art فن رسم الايربرش - airbrush Art 177 meter Ossama Nasr , Syrian Artist Competence of the 3D Street Art Painting on the floors ...
Recensies
Het is werkelijk genieten wanneer Sander een show geeft! Niet alleen voor kinderen maar ook zelfs voor ouders. Leuke gelaagde en aansprekende humor voor kinderen waardoor Sander een brede leeftijdscategorie kan bedienen. Hij is al meerdere keren bij ons te gast geweest, en de kinderen blijven het leuk vinden!
Sander zie ik als een zeer betrouwe, enthousiaste collega die altijd met ons meedenkt. Denkt in oplossingen en is creatief en vindingrijk. Altijd netjes op tijd en houd zich aan de afspraken.
Geweldige show!!!!! Ga je zo door je doet het echt heel fantaschi!!!!!@!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid