facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sander Beekhof Schildersbedrijf Glaszetten Behangen

Sander Beekhof Schildersbedrijf   Glaszetten    Behangen

Info

De klant staat bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We zijn met name gespecialiseerd in schilderwerken, beglazing en kleuradvies.

Geschiedenis

Na mijn MTS schilderopleiding aan het Cibap te Zwolle ben ik als schilder begonnen in loondienst. Daarna ben ik als calculator/werkvoorbereider gaan werken en vervolgens 4 jaar als bedrijfsleider bij een collega-bedrijf. In 2004 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer in deze branche. Zelf mooi werk maken met de handen leek me weer geweldig! Nu ben ik al weer 11 jaar gevestigd in Hardenberg en nog altijd met groot enthousiasme dagelijks bezig met het vak!

Sinds 3 jaar heb ik een oud collega in dienst. Het gaat om Jan Willems en hij is al 29 jaar actief als glaszetter en schilder! Over vakmanschap denken we hetzelfde (we leggen de lat hoog) en dat bood de mogelijkheid tot samenwerken. Samen hebben we de beschikking over het benodigde steigermateriaal, loopbruggen, afdekschermen en goed gereedschap.

We hebben gemerkt dat twee krachten ons veel flexibeler maakt in tijd en te bouwen steigerwerk, wat maakt dat bij ons in overleg veel gerealiseerd kan worden. We richten ons daarbij op een duurzame relatie met u als klant!



"Onderhoud aan uw woning vindt nooit eenmalig plaats, maar altijd in een cyclus. Om de zoveel jaar zijn het schilderwerk, de gevel, goten, kozijnen of het dak aan de beurt. Helaas kunt u daarbij voor vervelende verrassingen, zoals houtrot, komen te staan. Uw Onderhoudspartner Lenferink stelt samen met u een Meerjaren Onderhoudsplan MJOP op voor uw huis, VvE, boerderij of landgoed. U weet de komende jaren exact wat de kosten voor het onderhoud zijn en kunt niet meer tegen achterstallig onderhoud aanlopen. Zo komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan."
Adres: Vechtstraat 2, 7772 AH Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 677215
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Vechtstraat 2
Postcode: 7772 AH


Recensies
We hebben ons huis buitenzijde laten schilderen door dit schildersbedrijf. Keurig netjes vakmanschap. 1 klein stukje is nog weer onder garantie hersteld. Zou dit bedrijf zeker aanraden! Vakmannen, en staan voor hun kwaliteit!Service: Exterieur schilderen
Hij kan alles goed bewerken schilderwerk en ook behang in huis.
Werkt netjes voor een goede prijs.
Geen reactie ontvangen...
Vriendelijk, precies en betrouwbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid