facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanbio B.V.

Sanbio B.V.

Info

Sanbio BV

Geschiedenis

Sanbio B.V., is een toonaangevende leverancier van biotechnologische laboratorium producten voor research en diagnostiek in de Benelux en vertegenwoordigt een groot aantal innovatieve internationale life science bedrijven.
Tevens is Sanbio B.V. een vooruitstrevend producent en ontwikkelaar van antilichamen en antilichaam gerelateerde producten van het eigen huismerk Monosan, die geschikt zijn voor fundamenteel en toegepast onderzoek.

Adres: Frontstraat 2c, 5405 PB Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31 413 251115
Stad: Uden
Route: Frontstraat 2c
Postcode: 5405 PB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Sanbio vacatures
Recensies
Vertaald door Google Ik heb ervaren dat kwaliteit centraal staat bij Sanbio. Een eigenschap die ze meenemen in elk proces van hun organisatie, en dat begint met een uitstekende communicatiepartner te zijn. Het personeel van Sanbio neemt de tijd om je te helpen. Neem contact met hen op met uw vragen en ontdek het zelf. Origineel I've experienced that quality is key at Sanbio. A characteristic they incorporate in every process of their organization, and that starts with being an excellent communication partner. Sanbio staff takes their time to help you. Contact them with your questions and find out for yourself.
Vertaald door Google Langdurige samenwerking voor business to business. Niet alleen een leverancier, wetenschappelijk personeel en ondersteuning is erg goed en snel Origineel Long lasting collaboration for business to business. Not just a supplier, scientific staff and support is very good and fast
Vertaald door Google Sanbio is een professioneel bedrijf om mee samen te werken. Origineel Sanbio is a professional company to work with.
Vertaald door Google Geweldige life sciences-distributeur Origineel Great life sciences distributor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid