facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanare Zorg & Welzijn

Sanare Zorg & Welzijn

Info

Bij Sanare kunt u terecht voor zorg en begeleiding in elke levensfase. Uw levenswijze en dagindeling zijn daarbij leidend. Wij werken met vaste teams en op vaste tijden, en we nemen de tijd om een band op te bouwen met onze cliënten.



"Al ruim 20 jaar kunt u bij Sanare terecht voor professionele zorg en begeleiding in elke levensfase. Naast thuiszorg in de regio Zuidplas/Gouda/Rotterdam-Nesselande bieden wij ook verzorgd wonen, dagbesteding en logeren met zorg in de zorgvilla ‘Vivere’ in Moordrecht.Wij hebben en duidelijke en eigen visie. Als je écht voor iemand zorgt, doe je dat met aandacht en tijd! Op een manier die past bij de thuissituatie en de persoonlijke wensen van elk van onze cliënten. Maatwerk dus, met kleine vaste teams van toegewijde professionals die elke dag het beste geven. We leggen u graag uit hoe dat werkt bij ons. Maar nog liever horen we wat wij voor u kunnen betekenen."
Adres:
Telefoonnummer: 0180 - 310 180
Stad: Moordrecht



op zoek naar gerelateerd: Begeleid Wonen Moordrecht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid