facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sana-Care Gezondheidsproducten

Sana-Care Gezondheidsproducten

Info

Verbeterde stofwisseling door regulering van de zuur-base balance in het lichaam.

Geschiedenis



Beste geinteresseerde,

Graag willen wij u uitnodigen onze produkten danwel onze website en shop te leren kennen.

Sana-Care is een jong bedrijf dat zich ten doel heeft gesteld, gezondheidsproducten aan te bieden, waardoor de mens zich op een natuurlijke en eerlijke manier gezond weet te houden.

Hierbij natuurlijk uitgaand van een gezonde levensstijl, gevarieerd voedingspatroon, voldoende lichaamsbeweging, zuiver water en niet te vergeten voldoende zonlicht.

Maar o.a. ook door het gebruik van natuurlijke stoffen (Supplementen) en producten, die het ontstaan van (chronische) ziekten verhinderen en zo levenskwaliteit en levensvreugde bevorderen en indien mogelijk weer terug bezorgen.






Ook voor de sporter geldt, dat extra suppletie het energieniveau verhoogt, het immuunsysteem versterkt, het herstel bevordert en zo tot betere prestaties op sport en sociaal gebied leidt. Immers iemand die lichamelijk en psychisch lekker in zijn vel zit, geniet intenser van het leven en kan zo optimaal presteren op verschillende niveaus en gebieden.








De gezondheid van de mens, het vertrouwen in onze producten en onze toeleveranciers staat bij ons voorop. Door onze kennis en netwerken te gebruiken, kunnen wij u naast de producten ook met goed en verantwoord advies ondersteunen.
Met meer als 16 jaar ervaring op orthomoleculair gebied, biedt Sana-Care u expertise en kwalitatief bewezen, hoogwaardige gezondheidsproducten.

De door de toeleveranciers geleverde producten worden al jaren succesvol therapeutisch in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland toegepast.


Bezoek onze webshop en ontvang een gratis boek bij uw bestelling




Met onze Merken: Sanacare Basenconcentraat, SanaCid, Panaceo, CherryPlus en Murill willen we u speciale producten aanbieden om zo een actief, gezond, levenspatroon te ondersteunen.

Health our Biggest Wealth.

Frank Rayer
Sana-Care Gezondheidsproducten
[email protected]
www.sana-care.nl


Adres: Looierstraat 13, 5991 KC Baarlo
Telefoonnummer: 0031-6-11771505
Stad: Baarlo
Route: Looierstraat 13
Postcode: 5991 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dermacare Shop Dermacare Shop 653 meter Dermacare Shop is hét officiële online verkooppunt van Dermalogica. Bezoek www.dermac...
Aromatherapie Shop Aromatherapie Shop 653 meter Dé online DECLÉOR winkel waar u al uw DECLÉOR producten kunt bestellen.
Mariona Beldowska Massage Mariona Beldowska Massage 3 km Heb je zin om te ontspannen ? Loop je met pijn of andere klachten ? Mariona Beldowsk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid