facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor San Mario

San Mario
Adres: Raadhuisplein 18, 3891 ER Zeewolde, Nederland
Telefoonnummer: 036 525 9122
Staat: Flevoland
District: Zeewolde
Stad: Zeewolde
Route: Raadhuisplein
Huisnummer: 18
Postcode: 3891 ER


Openingstijden

maandag: 17:00–22:00
dinsdag: 17:00–22:00
woensdag: 17:00–22:00
donderdag: 17:00–22:00
vrijdag: 17:00–22:00
zaterdag: 17:00–22:00
zondag: 17:00–22:00

Recensies
Lekker gegeten op een leuke locatie. Er was veel keuze op de kaart! Pasta’s , risotto, vleesgerechten, visgerechten en pizza’s. Voor ieder wat wils en voldoende keuze voor vegetariërs.nZelf koos ik voor de pasta aglio i olio piccante pollo. Ik ben geen groot pasta liefhebber, maar wel van een goede pasta aglio i olio en ik werd helemaal blij van deze spicy variant met kip. En hij was héérlijk!nVoor de kids kregen we een kinderportie die net zo groot leek als de onze, maar gelukkig hadden we 1 portie voor twee kleine kids
Dinsdag 16 april heerlijke pizza hier gegeten, het toch waard om nog even een review te plaatsen. De pizza was smaakvol en de bodem lekker knapperig. De pizza vonden we ruim belegd, Wij hadden pizza mozzarella met extra champignons en pizza pollo. Als voorgerecht hadden we carpaccio. Deze had een balsamico dressing, was lekker, maar mijn voorkeur gaat uit naar een truffelmayo of dressing.
Eigenaar is bijzonder goede kok, merkbaar is dat hij erg kritisch is op kwaliteit en versheid van de ingrediënten, hij heeft erg veel verstand van het bereiden van overheerlijke gerechten. Er staan tegenwoordig ook echt goede wijnen op de kaart, personeel altijd vrolijk, aardig en gedreven, het restaurant is een echte aanrader. Tomatensoep is nergens zo lekker als hier, de mixed grill was fantastisch, het vlees heel mals en niet droog, en zodra je met je vork de spareribs aanraakt valt het vlees er af, TOP!
Heerlijk gegeten. Zeer uitgebreide kaart en super vriendelijk en attent personeel. Kortom echt een aanrader.
Zaterdagavond 25 Mei 2024 bij San Mario's in Zeewolde gegeten. We hadden gereserveerd en werden keurig bij de deur ontvangen en onze tafel stond netjes gedekt klaar . We startten met een heerlijke frisse prosciutto melone en scampi a l’aglio e l’olio. Beide van uitstekende kwaliteit. Hierna een pizza Roberto oftewel gorgonzola met champignons en een pittige pizza peperoni. Ook allebei heerlijk en van een mooi formaat, niet te klein en niet te groot. Voor wat betreft de service, vonden wij dit echt top. Continue aandacht voor de gasten door de dienstdoende dames. Ondanks dat de zaak vol was, nergens op hoeven te wachten. Kortom niets dan lof voor San Mario’s en haar personeel. Complimenten en ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid