facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SamSam Scheiden

SamSam Scheiden

Info

SamSam Scheiden begeleidt u in uw scheidingsproces. Zowel u als uw ex-partner staan we met raad en daad terzijde.

Geschiedenis

Scheiden en dan …?
Als u gaat uit elkaar gaat dan heeft u een paar mogelijkheden om alles goed te regelen. Een advocaat heeft u altijd nodig om de echtscheidingspapieren bij de rechtbank worden in te dienen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om beiden een advocaat in de arm nemen die voor uw belangen opkomt, of - en dat is het meest wenselijke – alle zaken met een mediator te regelen.
Daarnaast zal u zelf vaak naar uw financieel adviseur moeten gaan. Bijvoorbeeld om te kijken of het mogelijk is om in uw huis te blijven wonen en hoe u de pensioengelden verdeeld. Bij SamSam Scheiden vinden we dat juist dat laatste aspect vaak te laat de aandacht krijgt en daardoor zorgt het voor veel onenigheid, die voorkomen kan worden. Hoe we dat doen? We zorgen dat er financiële duidelijkheid ontstaat. Dat u beiden weet waar u aan toe bent. Door onze juridische, financiële en bemiddelingskrachten te verenigen, zorgen we dat u beiden gehoord wordt en veel geharrewar wordt voorkomen.

Adres: Communicatieweg Oost 12, 1567 PK Assendelft
Telefoonnummer: 06 82 65 50 29
Stad: Assendelft
Route: Communicatieweg Oost 12
Postcode: 1567 PK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid