facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SamSam Bleskensgraaf & Het Oude Magazijn

SamSam Bleskensgraaf & Het Oude Magazijn

Info

Voor tweedehands kinderkleding, nieuwe beenmode en ondergoed voor het hele gezin, nieuwe babykleding, kraamcadeautjes, speelgoed en woonaccessoires.

Geschiedenis

Wie Zijn Wij

Wij verkopen nieuwe collectie babykleding van Feetje en Dirkje, kraamcadeautjes, speelgoed en fournituren.

Van het merk Ten Cate verkopen we ondergoed voor het hele gezin. Ook verkopen we de nieuwste collectie sokken, leggings, panty's, maillots en kniekousen van merken zoals Bonnie Doon, Marianne, Ewers, Teckel, Yellow Moon en Marc Marcs.

Hele grote uitgebreide collectie tweedehands dames- en kinderkleding.

Kijk in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Bleskensgraaf. Gratis parkeren voor de deur en de kinderen kunnen lekker spelen in het speelhuis met glijbaan.

Bent u op zoek naar een bepaald merk in een bepaalde maat, bel of mail ons. Wij kunnen altijd voor u kijken in onze uitgebreide collectie.

Adres: Lindenstraat 10, 2971AR Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0184694761
Stad: Bleskensgraaf
Route: Lindenstraat 10
Postcode: 2971AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Helaas hele slechte ervaring en naar gevoel aan deze winkel overgehouden!! Twee enorme tassen merkkleding van mijn dochter gebracht. Aangegeven dat ik retour wilde wat niet verkocht was. In februari kwam ik volgens afspraak via fb, halen wat niet verkocht was maar er bleek totaal niks verkocht te zijn? Zelfs geen een kledingstuk van ingeleverde bekende kinderkledingmerken. Kreeg de kleding echter niet retour want t was onvindbaar.. Afgesproken 3 weken later teug te gaan omdat eigenaresse er niet was. Echter, ook toen geen eigenaresse, zat in Engeland, vroegen wat ik kwam doen en kleding nog steeds onvindbaar dus weer huiswaarts! Bij telefonisch contact, bleek t volgens de eigenaar naar een goed doel gegaan te zijn en iid niets verkocht te zijn. Eigenaresse gaf aan dat t moeilijke tijden waren geweest en ze veel last had van concurrentie kinderkledingbeurzen omgeving Lopik. Gun het van harte aan goed doel maar had zelf mensen die t heel goed konden gebruiken. Totaal niet volgens afspraak gegaan..Heel bijzonder dat t eerst kwijt is en dan naar goed doel verdwijnt terwijl genoteerd staat dat t gehaald wordt. Nooit meer Sam Sam voor mij. Voelt niet betrouwbaar.
Leuke winkel,wat goed dat je daar kleding kunt brengen en kopen, hele aardige mevrouw die deze zaak rund, top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid