facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sample Leiderdorp

Sample Leiderdorp
"Wij zijn een lokale jeans gerelateerde winkel in het midden/hoog segment. Bij ons vind je de laatste mode op het gebied van jeans en kleding voor Man en vrouw. Heel veel keus bieden wij in jeans van verschillende merken. Daarnaast hebben wij veel keuze in jassen en bovenkleding zoals shirt, knitwear, sweats enz. Graag geven wij je een goed advies, want niets is voor ons minder leuk dan dat de klant met een goed gevoel naar buiten loopt. Welkom in onze winkel!"
Adres: Winkelhof 26, 2353 TS Leiderdorp
Telefoonnummer: 0715890589
Stad: Leiderdorp
Route: Winkelhof 26
Postcode: 2353 TS


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Samples, Sample sale, Studio Anneloes sample sale, SAMPLE ehbo, Wat is een sample, Sample sale My Jewellery, Sample Vertaling, Sample Sale PME Legend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SOCKGAME SOCKGAME 1 km HIGH PERFORMANCE SOCKS voor hardlopen en fietsen.
Recensies
Net maar weer eens een bezoekje gebracht aan mijn favoriete kledingwinkel van Leiden/Leiderdorp e.o. Mooie truien en fijne schoenen deze keer. Gave spullen van goede merken tegen redelijke prijzen. Goede service, een lekker bakkie en een gezellig praatje erbij .............ik zeg: Top, bedankt en tot snel.
Vreselijk gastvrije winkel, warme sfeer en je wordt altijd goed en oprecht geholpen. Mijn vaste kleding adres.
Vriendelijk personeel, hele goede service. Mooie kleding dus kom graag in Sample Leiderdorp.
Uitermate tevreden met de service van Sample. Ik heb een mooie broek gekocht van hoge kwaliteit en die gaat al lang mee. Sample is een top zaak en zeker een aanrader in Leiderdorp!
Tijdens de corona een geweldige service ontvangen. Het afspreekpunt op de brug, overhandigen van de tas met te passen kleding, het heeft wel wat! :- Na de keuze gemaakt te hebben de overige spullen weer terug gebracht, achterlaten bij de deur.... Goede service, hartelijk dank. Tot de volgende aankoop. Ps. de spijkerbroeken zitten heerlijk!!
3 mooie broeken gekocht bij Sample in de winkelhof. Ik heb mijn wensen doorgegeven bij Kathy, ben boodschappen gaan doen, daarna kreeg ik acht broeken mee bij de winkel. Ben ze thuis gaan passen en heb 's middags mijn wensen kenbaar gemaakt in de winkel en ik kreeg mijn 3 uitgekozen broeken mee. Een paar uur later kreeg ik een tikkie om te betalen. Super geregeld! Heel fijn! Dank voor de fijne service én de mooie broeken!
Sample verkoopt mooie merkkleding van hoge kwaliteit. Word altijd supergoed en deskundig geholpen, personeel kent al snel je smaak en weet wat bij je past. Ze zijn behulpzaam en hebben heerlijke koffie tijdens het passen! Ook nu je niet meer langs kunt om te shoppen staan ze voor je klaar met goed advies en brengen ze je bestelling aan huis. Top!
Prima geholpen, na in de ochtend een afspraak voor de middag te hebben gemaakt ivm. Corona, begin maart 2021. Werd uitgebreid geholpen incl. koffie , soort personal shopping omdat er max 2 klanten binnenmogen. Nieuwe collectie maar ook flink wat aantrekkelijk geprijsde Sale artikelen. Lekker om weer ‘soort van gewoon’ te kunnen shoppen . Stond goed gepakt zeer tevreden weer buiten.
Eigenaar van Sample had een prachtige selectie gemaakt om uit te kiezen voor mijn verjaardag . Heb 2 mooie broeken en truien uitgezocht , precies mijn smaak en heel mooi en gevarieerd aanbod! Voelde me super jarig en heb de kleding thuis gepast. Mijn kids , ik en vriendin vonden het een geweldige ervaring.. Echt een hele fijne kledingzaak, ook in deze bijzondere tijd!
Voor mijn verjaardag had mijn man een doos vol kleding laten vullen zodat ik thuis alles op mijn gemakje kon passen. Ze hadden een goede inschatting gemaakt wat betreft maten en het soort kleding. Ontzettend leuk hoe dit geregeld kon worden en ik heb er mooie stukken aan over gehouden! Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid