facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samozo Wheels And More

Info

Verkoop van exclusieve wielen en wiel accessoires

Geschiedenis

Unieke velgen & banden, naafdoppen & naafstickers, gekleurde ventieldoppen & centreerringen



"Jong bedrijf dat zich focust op retro, custom, breedsets en concave wielen voor bijna alle soorten auto’s. Tevens leveren wij nieuwe banden en kunnen die trekken en monteren in de shop. We zijn gespecialiseerd in velgen die lastig of soms niet te verkrijgen zijn in de markt en bieden deze altijd nieuw aan voor een aantrekkelijke prijs om zo iedereen te kunnen voorzien van de wielen van Samozo Wheels And More!Zo kunt u ook bij ons terecht voor custom 2 of 3 delige wielen. Deze maten zijn volledig naar wens te laten maken, zoals:ET waardeBreedteGrootteNaafgatSteekmaatKleur & afwerkingSamozo Wheels And More levert wereldwijd en bieden werelwijde dealership aan! Ook dealer willen [email protected]"
Adres: Transportstraat 5, 6681 Bemmel
Stad: Bemmel
Route: Transportstraat 5
Postcode: 6681


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AMCdesign AMCdesign 2 km Dealer van Tessera4x4 pick up accessoires. Vakkundige en vriendelijk personeel voor m...
Recensies
Zeer ontevreden van deze firma!! Ik heb velgen besteld van 2.800 euro. Eerst moest ik al 3 maand! langer wachten op mijn velgen, waar ik toen geen probleem van gemaakt heb. in totaal bijna 7maand Na een 5 tal keer rijden begon ik roest te krijgen op de boutjes van mijn velg. Dit kan toch niet op nieuwe velgen?!! Om het probleem dan compleet te maken, ervaar ik opeens trillingen in het stuur, na grondige inspectie ontdek ik dat de centergaten ovaal zijn ipv rond en dat er 1 centergat groter is dan de rest?! Dit noemen ze dan op “maat” gemaakt. Zij hadden de banden gemonteerd op de velg en er zat zelfs een losse “sleutel” in de band van mijn velg. zie foto Na lang zagen van mij kant hebben ze dan eindelijk de velgen komen ophalen, om deze problemen te verhelpen. Na nog eens 3 maand wachten krijg ik eindelijk de velgen terug, om dan vast te stellen dat er schade is aan de velgen... rond elke bout is er schade aan het hart van de velg. door de boutjes verkeerd te lossen Dit hebben ze dan simpel opgelost met een lakstift! Waarschijnlijk in de hoop dat ik het niet zou zien.. Na terug lang zagen van mijn kant willen ze hun fout herstellen, maar ik moet zelf de harten demonteren van de velg en opsturen!! wat mij terug geld kost Dit is toch geen service!! Nu na 2x rijden heb ik terug een velg met roest op de velg! Als je zoveel geld betaalt, dan verwacht je perfecte velgen van een goeie kwaliteit. Ik heb de velgen ondertussen 1.5 jaar, waarvan ik ze misschien 10x kunnen gebruiken heb. Ik raad deze firma dus aan niemand aan!!
Zeer aardige man !! We werden zeer goed geholpen erg meedenkend. Super mooie aparte velgen. Leuk geprijsd Zou zeker aanraden om te gaan kijken als je iets aparts wil voor je auto. Aanrader!!!
Zeer tevreden zelfs op zondag open hebben me heel goed opweg geholpen heel vriendelijk klantenservice bij hun is er voor alles een oplossing
Zeer tevreden met de velgen en service. Dit is zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid