facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sammy's Zwemschool

Info

Zwemschool met kleine groepjes van gemiddeld 6 kinderen op 1 zweminstructeur. Zwemles is plezier en aandacht!!! [email protected]

Geschiedenis

We geven les in Schiedam op woensdag en zondagmiddag, in
Zwembad Albrandswaard op maandag, dinsdag ,vrijdag , zaterdag middag en zondagmiddag.
En in Spijkenisse op zaterdagmiddag en
zondagochtend. U betaald 15 euro inschrijfgeld. per maand 45,50 euro



"Wij geven zwemlessen. ABcBaby peuter en kleuterzwemmenAquajoggenMeer bewegen voor ouderenBanenzwemmenVrijzwemmen"
Adres: Albrandswaardsedijk 188, 3172 XB Poortugaal
Telefoonnummer: 0641003058
Stad: Poortugaal
Route: Albrandswaardsedijk 188
Postcode: 3172 XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Albrandswaard Zwembad Albrandswaard 57 meter Fijn zwembad gratis parkeren dikke prima
Zwemschool Shoebi Zwemschool Shoebi 74 meter Kinderen voelen zich op hun gemak bij Shoebi, ze nemen de tijd voor de kinderen en zo...
DynamoZwemt / Stichting Dynamo DynamoZwemt / Stichting Dynamo 137 meter DynamoZwemt is een onderdeel van Stichting Dynamo te Rhoon. Wij geven elke woensdagav...
Recensies
Wat een verademing vergeleken bij zeilschool de kikkersprong. Daar zijn we na 2 jaar stress en geen diploma gevlucht. Nu in hetzelfde bad bij andere zwemschool. Sammy is persoonlijk, kijkt naar het kind, gezellig en zeer goed benaderbaar. De kleine details maken zwemmen een feest, denk aan even mogen spelen en een snoepje toe. De lesmethode is heel goed, het kan rommelig ogen maar voor kinderen structuur. Heeft een kind het even moeilijk, verdriet of angst? Bij sammy geen probleem. De kinderen worden getroost en gemotiveerd. Nu alleen nog hier de diploma's halen. Maar indien u twijfelt tussen kikkersprong of sammy. Twijfel vooral niet en ga naar sammy. Mijn zoon gaat na 2 jaar verdriet nu met een big smile het bad in en uit. Bedankt!!!
Geweldige leswijze, onze zoon 6 jaar heeft in hetzelfde zwembad onder een andere zwemschool de kikkersprong les gehad maar hij voelde zich hier niet op zijn gemak. Nu al ruim 3 maanden onder Sammy's kijkt hij er week in week uit ernaar toe om te gaan zwemmen. Rust en plezier is hier volgens mij de basis, ook zijn ontwikkeling gaat heel snel met deze werkwijze.
Leuke zwemschool voor de kinderen. Naar mijn weten een schoon zwembad en oke kleedruimtes. Lieve badmeesters en juffen. Door corona kan ik niet veel zeggen over snelheid abc leren en afzwemmen.
Onze beide kinderen zwemmen bij Sammy. Niets dan lof over de manier waarop ze aansluiten bij onze kinderen, maar ook ieder ander kind. Doet recht aan het welzijn en ontwikkeling. Bedankt!
Fijne leraren, goede lessen. Er wordt rekening gehouden met elk kind. Zwembad is in 2021 opgeknapt en de entree vernieuwd.
Op maandagmiddag kan je heerlijk meedoen met Aqua madness een leuke aktiviteit om met elkaar lekker bezig te zijn en daar alle spieren te trainen.
Leuke zeilschool
Vertaald door Google Geweldige zwemschool Origineel Great swimming school
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sammy's Zwemschool met het openbaar vervoer


Poortugaal, Zwembad Albrandswaard 380 meter
612
Poortugaal, Zwembad Albrandswaard 400 meter
602
612

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid