facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenwerkvakanties

Samenwerkvakanties

Info

Samenwerkvakanties brengt enthousiaste mensen samen met non-profit organisaties die graag hulp ontvangen in Burkina Faso.

Geschiedenis

Samenwerkvakanties organiseert een op maat gemaakte mix van vrijwilligerswerk en toeristische uitstapjes in Burkina Faso. Je kunt de lokale bevolking helpen in uiteenlopende projecten. Bij ons stel je, tot op zekere hoogte, zelf de reis samen. Belangrijke aspecten hiervan zijn onder andere de verhouding van werk en vakantie, de mate van comfort van de reis, de keuze van de projecten, de duur van de reis en — indien van toepassing — de samenstelling van de groep.



"Samenwerkvakanties organiseert christelijke werkvakanties naar Ghana. Een gevarieerde mix van vrijwilligerswerk én vakantie!"
Adres:
Telefoonnummer: 0653672614
Stad: Drachten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skiën in Oostenrijk Skiën in Oostenrijk 1 km Fijne ski- en snowboardles gehad. De instructeurs zijn duidelijk, goede tips en mater...
Recensies
In 2011 ben ik mee geweest met Samenwerkvakanties. Heb er hele mooie herenigen aan over gehouden. Het was voor mij toen de eerste keer dat ik Afrika heb bezocht en met name door deze reis ben ik besmet geraakt met het Afrika virus. De reisleiders zijn echt mooie oprechte mensen, met passie voor wat ze doen. Alles was goed geregeld en kan je van harte aanbevelen om met deze organisatie op reis te gaan.
Samen met echtgenote reis naar Accra gemaakt en super ondersteuning tijdens voorbereiding en - ons verblijf daar. Indrukwekkend om zo dicht bij locale bevolking te staan en wat we voor hen konden betekenen, dankzij het werk van Samenwerkvakanties. Veel dank daarvoor!
Alles is goed geregeld. Jullie zijn een super leuk gezin samen. Bedankt voor de ontzettend leuke reis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid