facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenwerkende Tandartsen

Samenwerkende Tandartsen

Geschiedenis

Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.



"Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen."
Adres: Jan van Cuijkstraat 4a, 5431 GB Cuijk
Telefoonnummer: +31485317159
Stad: Cuijk
Route: Jan van Cuijkstraat 4a
Postcode: 5431 GB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Samenwerkende Tandartsen Zetten, Tandarts aan de Maas, Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid, Samenwerkende Tandartsen Diessen, Samenwerkende Tandartsen Lelystad, Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen, Angst tandarts Cuijk, Samenwerkende Tandartsen Gemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mondzorg Centrum Cuijk Mondzorg Centrum Cuijk 303 meter Voor een wel zeer eenvoudige reparatie aan een frame een nieuw tandje plaatsen moest ...
Recensies
Ik kwam voor een intake en had behoorlijk veel pijnklachten. De tandarts aarzelde niet en gaf meteen aan dat we eerst de pijn gingen verhelpen. Ik heb 1 kies laten trekken waarna ik al zonder ibuprofen gewoon kon eten en zeer weinig voel. Echt een tandarts die het welzijn van zijn cliënten voorop stelt. Wij zijn blij met de overstap en raden deze praktijk aan. Zeer kundig en met 5 minuten was ik klaar met de pijn.
Inmiddels word ik al enkele jaren geholpen door deze tandarts. Ik heb mijn bezoeken aan dhr. Schuurbiers altijd als heel prettig ervaren. Onlangs heb ik ook mijn Invisalign beugel gekregen van dhr. Schuurbiers en gedurende het proces ben ik heel professioneel en zorgzaam begeleid. Met de simpelste vragen kon ik al terecht. Het mooiste is dat ze passie hebben voor hun vak. Ik had het idee dat dhr. Schuurbiers soms enthousiaster was over de beugel dan ik en dat was mooi om mee te maken.
In het begin was jullie werk goed, na een tijdje is je respect voor ouderen en buitenlanders extreem slecht en respectloos. Ik ben niet langer geïnteresseerd om met jullie verder te werken.
Fijne, behulpzame tandartsen, assistentes en medewerkers die duidelijk vertellen welke handelingen ze gaan uitvoeren en wat er gaat gebeuren. Ze stellen mij als patiënt op mijn gemak en zijn uiterst vriendelijk. Ook zeer goede hulp bij spoedgevallen of pijn.
Ben zeer goed behandeld.
Helaas is deze tandards overvol. Je kan worden behandeld door een vreemde. Maar mijn eigen tandards is de komende 4 maanden vol. Ik was maar overgestapt naar een andere tandards die niet zo vol was en wel tijd heeft voor zijn patiënten.
Kom er al jaren.maar met deze neuwe tandartsen ben ik niet tevreden
De tandarts heeft alle tijd voor je, legt alles heel duidelijk uit. Heel tevreden over alle medewerkers.
Fijne tandartsenpraktijk waar ik inmiddels al bijna 40 jaar patient ben.
Vriendelijk en een rustige sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid