facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenwerkende Tandartsen

Samenwerkende Tandartsen

Info

Bij Samenwerkende Tandartsen komt u voor een gezonde lach! Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. www.samenwerkendetandartsen.nl

Geschiedenis

Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.



"Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen."
Adres: Nieuwstraat 37A, 5421 KN Gemert
Telefoonnummer: +31492362671
Stad: Gemert
Route: Nieuwstraat 37A
Postcode: 5421 KN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Gemert komweg, Tandartspraktijk Gemert, Samenwerkende Tandartsen Diessen, Samenwerkende Tandartsen Dongen, Samenwerkende Tandartsen Sint Oedenrode, Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen, Samenwerkende Tandartsen Zetten, Samenwerkende Tandartsen Lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samenwerkende Tandartsen Gemert Samenwerkende Tandartsen Gemert 1 meter Na een afgebroken kies snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Heel tevreden!
Recensies
Tandarts A. Zanjani, is een erg vriendelijke, professionele tandarts met een persoonlijke benadering.
Al jaren zeer tevreden. 1x was ik niet tevreden over iets, maar dat was goed bespreekbaar en er werd ook iets mee gedaan. Dus een en al lof.
Wat werken daar fijne mensen! wordt door iedereen ontzettend fijn en kundig geholpen en gerust gesteld. Kom er niet graag maar door hun is het een heel stuk aangenamer!
Op een zeer deskundige manier geholpen!
Fijne, persoonlijke en ontspannen sfeer
Beste tandarts ever. Altijd vriendelijk, op voor een praatje en heel professioneel. En altijd pijnloze behandelingen. Ga er met plezier heen!
Prima behandeling
Na een afgebroken kies snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Heel tevreden!
Kom hier al van kleins af aan. Altijd correct en goed geholpen.
Ik wordt hier altijd netjes en professioneel geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid