facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenwerkende Tandartsen

Samenwerkende Tandartsen

Info

Bij Samenwerkende Tandartsen komt u voor een gezonde lach! Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit.

Geschiedenis

Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.



"Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.Centraal gelegen praktijk met voldoende parkeergelegenheid met een kundig team van enthousiaste medewerkers"
Adres: Molenstraat 19, 3291 EE Strijen
Telefoonnummer: +31786743318
Stad: Strijen
Route: Molenstraat 19
Postcode: 3291 EE



op zoek naar gerelateerd: Samenwerkende Tandartsen Nijmegen, Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer, Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch, Samenwerkende Tandartsen Made, Samenwerkende Tandartsen Cuijk, Samenwerkende Tandartsen Groenlo, Samenwerkende Tandartsen Almelo, Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samenwerkende Tandartsen Strijen Samenwerkende Tandartsen Strijen 7 meter Prima aan te bevelen. Eerste tandarts ervaring voor mijn kinderen was fantastisch!
Recensies
Prima aan te bevelen. Eerste tandarts ervaring voor mijn kinderen was fantastisch!
Echt hele fijne lieve tandartsen/ mondhygiënisten. Nemen alle tijd voor je! Voor het eerst niet zenuwachtig om naar de tandarts te gaan
Over mijn eerste bezoek aan deze tandartsenpraktijk ben ik zeer tevreden. Ik ben goed voorgelicht over de gang van zaken en kundig geholpen.
Netjes en vakkundig geholpen door deskundig personeel
Goed geholpen aan mijn rotte kies en netjes op tijd van de afspraak.
goed en snel geholpen ondanks de coronacrisis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid