facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenwerkende Tandartsen

Samenwerkende Tandartsen

Info

Bij Samenwerkende Tandartsen komt u voor een gezonde lach! Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. www.samenwerkendetandartsen.nl

Geschiedenis

Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.



"Samenwerkende Tandartsen wil u voorzien van hoogwaardige, betaalbare tandheelkunde. Dat doen we door op een betrokken manier samen te werken aan de gezondheid van de mond. Ons team is toegankelijk, gastvrij en gedreven: We bieden u en uw familie een persoonlijke keuze op basis van goede voorlichting en vertrouwen.Centraal gelegen met voldoende parkeergelegenheid.Met een enthousiast team van medewerkers"
Adres: Weegje 1F, 3295 CT 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078 673 1375
Stad: 's-Gravendeel
Route: Weegje 1F
Postcode: 3295 CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 20:30

Recensies
Een tijdje geleden kwam ik voor een controle ivm kiespijn, gelijk tijd was er niet ivm de volgende controle. Maar ik kreeg wel een verdoving zodat ik na die controle aan de beurt was. Dat noem ik nog eens flexibel!! Vandaag 21 juni 2022 was ik bij de mondhygiënist voor een dieptereiniging ivm tandvleesonsteking. Ik ben doodsbang voor zulke ingrepen. Maar de man in kwestie is een vakkundig man, die je op je gemakt stelt, een stapje harder voor je loopt dan anders en zeer vriendelijk is. Ik ben nog nooit eerder zo goed geholpen bij een tandartspraktijk!!
Echt een fantastische tandarts ze zijn zo vriendelijk en ze behandelen je op een goeie manier je hoeft maar te bellen en je mag komen echt super
Goed tandverzorging met betrokken tandartsen en assistenten.
Vriendelijke, rustige tandarts. Zo af en toe moet je en dan is deze tandarts een goede keus.
Slechte tandarts, zeer onvriendelijk. Laat je meer codes betalen dan terecht is. facturen kloppen niet. Is meer een praktijk voor een verdienmodel. Ver van wegblijven!
Fijne tandartspraktijk met aardig personeel. Praktijk zit op de eerste verdieping.
Erg goede rustige tandarts en assistenten.
Prima tandarts, wel veel wachttijd
Vertaald door Google Behulpzaam en zorgzaam medisch personeel met flexibel tijdslot voor bezoeken. Origineel Helpful and caring medical staff with flexible visiting time slot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid