facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Samenoppadt

Samenoppadt

Info

Begeleiding van ouderen en jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben om dagelijkse taken uit te voeren. In de thuissituatie of met werk.



"Bij het BloteVoetenPark is de dresscode: Blote Voeten! Trek schoenen en sokken uit en beleef de natuur tot in je tenen!De verschillende ondergronden geven een natuurlijke voetmassage.Durf jij de uitdagingen tijdens deze avontuurlijke wandeling aan?Ga dan over de spannende hindernisbanen over de vijver, voel of je nog in balans bent op de evenwichtsbalken en creëer de nieuwste “zomerlaarzen” in het modderbad.Wijst jouw dikke teen je naar de juiste weg in het nieuwe doolhof?Of speel je liever de diverse voetenspelletjes en kom je tot rust in de onthaastingscirkel.Sla je liever een hindernis over, geen probleem, niks moet en niksen mag!Geniet na afloop op het natuurterras of in de sfeervolle horeca van een hapje en een drankje."
Adres: brunssum, Brunssum
Stad: Brunssum
Route: brunssum


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tajine Deli Tajine Deli 392 meter Al vele jaren heerlijk eten, goede service en altijd vriendelijk. Betere shoarma is n...
Kerkeveld Kerkeveld 442 meter
VET VET 515 meter VET! VisETen = Cool = ook van deze tijd!
Bakkerij Bart Bakkerij Bart 575 meter Altijd vriendelijke en behulpzame bediening. Het assortiment is uiteraard vergelijkba...
Kupers Reisinfo Brunssum Kupers Reisinfo Brunssum 622 meter Aardig leuk en verstand van reizen goede tips .
Caatjes Kersthoekje Caatjes Kersthoekje 712 meter Kerstkransen, Kerstspullen, Kerststukjes, Kerstkaarsenhouders
G-Force Gym G-Force Gym 724 meter "G-Force Gym is een unieke plek waar iedereen samenkomt, mannen en vrouwen van j...
Mobiele fietsenmaker Giovanni Mobiele fietsenmaker Giovanni 838 meter Vakkundige reparatie tegen een billijke prijs. Afspraken worden na gekomen.
Gordijnen Atelier Brunssum Gordijnen Atelier Brunssum 873 meter Geweldige zaak waar je nog ouderwets geholpen wordt.
Werktuin Brunssum Werktuin Brunssum 915 meter Hier kun je een kantoor ruimte huren, er is een bezette balie, een koffiepunt en er ...
Zorgcentrum Schuttershof Zorgcentrum Schuttershof 998 meter Groot, vriendelijk personeel en mooie zitplaatsen en kamers.
Smaakatelier Smaakatelier 1 km Heeeel lekker broodje, maar toch beetje aan de prijzige kant. Verse producten zagen e...
Wondertoys Wondertoys 1 km Geweldige winkel, met mooie en unieke artikelen en erg redelijke prijzen. De eigenare...
Gevelverzorging Fijten BV Gevelverzorging Fijten BV 1 km matig straalwerk van gevels, met vlekken, kapotte gevelstenen worden vervangen door e...
Sporthal Rumpen Sporthal Rumpen 1 km Was er tijdens de het Brunssum Open 2021 damtoernooi.
Workshops & Kadoos Workshops & Kadoos 1 km Voor creatieve workshops in huiselijke sfeer. Ook voor handgemaakte decoraties/kadoot...
Recensies
Superleuk uitje. We waren hier met een gezin met 3 kids 8, 6 en 2... bijna 3. Voor allemaal was dit goed te doen. Met een beetje begeleiding ook de onderdelen vanaf 8 jaar. De paar kilometer deden we op ons gemak bijna 2 uur over. Puur genieten. Het gave aan dit park is dat na elke zoveel meter je weer iets ziet / te doen hebt. Waardoor de kids ook geboeid waren de hele wandeling makkelijk te voltooien. Ps. Tijdens de route is er geen wc aanwezig. Dus denk eraan, vooral met kleintjes, van te voren even de boodschap weg te brengen .
Zoals altijd een leuke bezigheid. Park heeft ook weer wat nieuwe toevoegingen. Gezellig bij zon en beetje regen, altijd leuk. Nog een lekker hapje gegeten. Prima bevallen.
De Halloween toch was echt goed. Paar keer flink geschrokken. Prijs was goed te doen. Als je naar de prijs-kwaliteitverhouding kijkt was Monde Verde echt belachelijk duur en slecht georganiseerd.
Heerlijk keuvelplankje. Super leuke vintage en houten speelgoed voor de kids. En een heerlijke kachel. Lekkere koffie en keuze genoeg aan drankjes en eten. Super om hier regelmatig te komen vertoeven...
In 1 woord: top! Ruim 2 uur gelopen over het blote voeten pad. Elk stukje weer een nieuwe "uitdaging". De kinderen 7,9,11 hebben zo genoten, ze hebben alle obstakels, modder, water etc. met plezier bewandeld.
Onwijs leuk park om heen te gaan. Voor kinderen maar ook volwassenen is het een hele leuke wandeling van 4 kilometer ongv 1,5 uur. Onwijs leuke dingen te doen onderweg en de keus of je door het water wilt of er omheen. Aan eind van de wandeling gelegenheid om je voeten te wassen. Er is een voldoende plek binnen en buiten om wat te eten en te drinken goede prijs kwaliteit verhouding, lekker biologisch. En genoeg speelplekken voor de kinderen.
Wat een ontzettend leuke ervaring was het blotevoetenpark. Wij hadden geboekt voor een kindarrangement met knutselen en een pannenkoek. Eerst wandelde we de 4km tocht 3 volwassenen + 2 meiden van net 3 en bijna 6 we hebben er zo'n 2u over gedaan. Heel veel variatie en ontzettend leuke paden kwamen we tegen. Wil of durf je iets niet kan je het overslaan met een daarnaast gelegen pad. Bij terugkomst kon je je voeten/onderbenen wassen met borsteltjes bij het kraantje. Daarna in "de hut" zijn de meiden gaan knutselen. Om vervolgens te genieten van de pannenkoek en wij volwassenen van een lekker broodje. Wij komen zeker nog eens terug!
Erg leuk om te lopen met het gezin 7 tot 10. Ongeveer 1.5uur gelopen 2.5km. Kan er veel langer zijn als je de tijd neemt.
We hebben een hele leuke middag. Gehad en lekker gegeten in het restaurant. Er was een kleinere blonde jonge man in de bediening die wel een complimentje verdiend
Leuk pad, klein. Weinig uitdaging, weinig obstakels. Leuk voor jonge kinderen. Let op, ineens op de terugweg staan palen kn het water veel verder uit elkaar voor kleine kinderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid