facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sambagroep Bateristas

Sambagroep Bateristas

Info

Sambagroep Bateristas is een Slagwerkgroep uit Holten met Braziliaanse klanken welke onderdeel is van de Holtense Muziekvereniging H.M.V.. De groep bestaat momenteel uit 21 leden en repeteert elke woensdagavond van 20.15 tot 22.00 uur.

Geschiedenis

Diep in de Braziliaanse regenwouden leven ze nog, de inheemse stammen, verzot op sambamuziek. Slaan op alles wat maar kabaal maakt, en zorgen voor een gigantische tropische sfeer!

Het is er misschien niet altijd zo warm, het regent er veel maar in de zomer kan het er behoorlijk warm zijn. Zo warm dat korhoenders er bijna niet overleven en met uitsterven bedreigt worden... Maar diep in de Holtense heide, nog vrijwel nooit vertoond, leeft ook zo'n stam!

One step behind voor Sambagroep Bateristas!

Deze groep is in 2013 ontstaan uit de Slagwerkgroep van de Holtense Muziekvereniging H.M.V. en bestaat bij volledige bezetting momenteel uit 21 slagwerkers welke te boeken is voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, optocht enz..

De groep repeteert elke woensdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in het gebouw van de Holtense Muziekvereniging aan de Dorpsstraat 24 D te Holten.

Adres: Dorpsstraat 24D, 7451 BV Holten
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 24D
Postcode: 7451 BV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bootz Bootz 661 meter Bootz starts walking!! De wereldpremiere is op 31 mei 2019 tijdens De Nacht van Nijv...
DJ Hans DJ Hans 737 meter Feestje? Party DJ Hansel zorgt voor een knal feest voor zowel grote als kleine feeste...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid