facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saman EnergiQ

Saman EnergiQ

Info

Voordelige energie van Zeeuwse bodem. Wij laten u zien waar uw stroom vandaan komt en zorgen er voor dat deze echt duurzaam is!

Geschiedenis

Energie hoeft niet ingewikkeld te zijn! En het afsluiten van een contract moet je niet afschrikken. Energie is wat het is en dat doen we goed! Het liefst helpen we je ook nog besparen. Wij zijn Saman EnergiQ en eerlijk over hoe het werkt, zodat jij een bewuste keuze kan maken.

De energiemarkt is volop in beweging en de Saman Groep is er met Saman EnergiQ helemaal klaar voor. Al jaren lang zorgen wij ervoor dat je op een duurzame manier energie kunt besparen of zelf opwekken. Nu biedt Saman EnergiQ ook de levering van energie aan waarmee iedereen kan profiteren van voordelige energie uit Zeeland!



"Een breed begrip met een grote diversiteit aan mogelijkheden. De Saman Groep realiseert zowel kleine als grootschalige projecten voor zowel particulieren als bedrijven binnen de Installatie, Elektra, Constructie en Duurzame Energie. Daarnaast zorgt de afdeling onderhoud & service voor preventief onderhoud en het verhelpen van storingen."
Adres: Gouwepoort 1, Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 412 647
Stad: Zierikzee
Route: Gouwepoort 1


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Saman onderhoudscontract, Saman warmtepomp, Saman cv-ketel, saman groep/medewerkers, Saman zonnepanelen actie, Saman Groep zonnepanelen, Saman Groep review, Saman offerte
Recensies
Na online een aanvraag voor het vervangen van onze cv ketel te hebben gedaan werden wij gebeld door een medewerker van Saman. Al onze wensen ook met betrekking van wat meerwerk hebben we besproken. Vervolgens kregen we een zeer nette uitgewerkte offerte binnen. Na akkoord werd alles in gang gezet. Onze cv ketel werd op 1 dag geplaatst en de rookgas afvoer ivm hoogwerker en meerwerk op een andere dag. De monteurs hebben op beide dagen keihard gewerkt. Zeer vakkundig en netjes werk hebben ze afgeleverd. Hele vriendelijke en nette monteurs. Wij zijn dik tevreden over het eind resultaat. Saman is voor ons daarom zeker een aanrader. Bedankt Saman Fam van den Berg
In 2013 kocht ik hier voor het eerst zonnepanelen. Waar ik tevreden over ben. Onlangs een offerte opgevraagd voor een airco. Kreeg een aanbieding voor een Daikin Perfera 4.2 voor 3750€. Deze werd gepresenteerd met een verwarmingsvermogen van 6 KWH. Het gaat echter om piekvermogen, geen continuevermogen. Toch ook nog maar een tweede offerte opgevraagd. De andere leverancier adviseerde een groter model met een continu vermogen van 6KWH, de Perfera 5.0 en plaatsing op dak ipv gevel. En bood deze aan voor maar liefst 700€ goedkoper. Ik vind dat ze een beetje doorslaan bij Saman. Blijkbaar kunnen ze het vragen maar ik vind het bizar.
Wat een waardeloos bedrijf! Verkopen willen ze wel. Maar als je een beroep doet op de gecontracteerde garantieregeling extra panelen en vergoeden gederfde opbrengst geven ze niet thuis. Reageren ook niet of pas heel laat na herinneringen van onze rechtsbijstand. We blijven hetzelfde ongefundeerde voorstel krijgen en komen geen stap verder. Wij stevenen op een rechtzaak af!!....wellicht kunnen we u, als lezer van deze review, hiervoor behoeden.
Jammer dat niet minder dan 1 ster gegeven kan worden, man man, wat een ongelooflijk slechte service leveren jullie. Afspraken niet nakomen,niet terug bellen en al helemaal geen oplossingen bieden. Compenseren voor de tijd dat je wacht, meerdere malen bellen is jullie vreemd. De hele organisatie is een bende. Wat mij betreft min 5 sterren.
Slechte service. "Het feit dat er zoveel klanten slechte reviews geven firma Saman moet al genoeg zeggen". En er wat meedoen ho maar!!!! Mijn omvormer is kapot moet je vier weken wachten tot ze het komen maken. Wel maandelijks betalen bij woongoed en geen teruglevering krijgen. In maart ook geen teruglevering gehad dus toen al kapot wat ik niet wist. Dus twee maanden naar de klote. Zal maar hartje zomer zijn.
Erg tevreden! Goede uitleg tijdens het offerte traject en het plaatsen was zeer deskundig. Alleen een kleine onduidelijkheid vooraf maar dit werd proactief opgelost door de sales manager.
Wat ellendige service met betrekking tot afspraken voor een onderhoudsbeurt. Nadrukkelijk gevraagd om telefonisch contact op te nemen om onderling af te stemmen, ik ben niet altijd thuis namelijk. Niet gebeld maar wel een mail gehad met een datum. Nu een hele middag wachten op een monteur die niet komt. In de mail zat blijkbaar een bevestigingslink. Daar heb ik overheen gelezen maar het is gewoon ontzettend karig dat je geen telefonisch contact kan opnemen met de planning. Weer een middag naar de knoppen. En in de nieuwe mail staat weer een nieuwe datum die zonder overleg is gepland maar nu zit er weer geen bevestigingslink bij. Zorg er aub nu eens voor dat je als klant direct met de planning kan bellen.
Begin dit jaar zonnepanelen laten plaatsen. Het contact vooraf verliep wat stroef en de communicatie is niet top. Het installeren gingen echter goed en de mannen van Samen hebben heel netjes gewerkt. Nu wilde ik echter een offerte voor een ketel, hierbij graag eerst vooraf een adviesgesprek uiteraard. Dit gesprek kan pas over ruim 1,5 maand plaatsvinden. Dat is echt absurd, ik ga wel met de lokale installateur in zee! Update na 3 maanden, uiteraard niets meer gehoord ondanks dat dat hieronder wel werd beloofd.
Verkoop gaat prima, maar daarna... zodra het geld verdiend is, is saman verdwenen. Storing met de zonnepanelen 3 maanden!! geleden gemeld en nog steeds geen monteur gezien. Contact met de planning krijg je niet en de smoesjes stapelen zich op.
Ik heb in 2020 zonnepanelen laten installeren door Saman. Destijds was er nog geen internet aansluiting in het gebouwtje waar ze op het dak liggen. Nu pas geleden heeft een monteur van Saman ze aangesloten, zodat ik ze met de app kan monitoren. Normaal kost dat minimaal 150,00 euro, maar omdat ik destijds ook een warmtepomp, en pas geleden happy drops heb genomen kreeg ik een mooie korting!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid