facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sam Sam

Sam Sam

Info

Dé plek in Enschede voor:
een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebr

Geschiedenis

Dé plek voor:
een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een “High tea” met van alles uit eigen bakkerij, een diner of (over)dagschotel, een souper voor spontane “late trek” of aansluitend op een theater- of filmbezoek en natuurlijk voor zomaar een babbel aan de bar.


Locatie&Bereikbaarheid

Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dè Oude Markt (nummer 15-17) in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés.

Vanaf het bus- en treinstation is het ongeveer 5 minuten door de gezellige straten lopen om bij ons te komen. De auto kunt u parkeren op in de buurt gelegen parkeerplaatsen en in een van de vele in het centrum gelegen parkeergarages.


Grote SAMSAM

Sam Sam heeft in de serre en in het café-gedeelte 46 tafels en een grote leestafel waarmee we zo'n 150 gasten kunnen plaatsten. Bovendien hebben we in de zomer op ons terras 31 tafels met ruim 140 plaatsen.


Terrasfaciliteiten

Sam Sam heeft een gezellig terras gelegen aan de zonzijde van de Oude Markt. Het terras is ingedeeld met twee grote (stam)tafels en diverse zitjes met zowel grote als kleine tafels die zowel in de schaduw als in de zon staan.

In totaal hebben we met deze opstelling 140 plaatsen extra in de zomer.

Het terras wordt ongeveer eind april opgezet en blijft staan tot de herfstvakantie.


SAM SAM kindvriendelijk

Speciaal voor deze jonge gasten hebben we een kaart samengesteld: van pasta tot peuterfriet, van schnitzel tot hamburger voor de wat oudere kinderen. Op deze kaart staat een kleurplaat - keuze uit zes verschillende platen - die ze aan tafel kunnen inkleuren. En als ze klaar zijn met eten, mogen ze zelf een ijsje maken in de bakkerij ! Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen of zittingverhogers aanwezig.
U kunt aangeven of uw kind gelijk met u het hoofdgerecht krijgt of juist iets eerder of later. De keuken houdt hier rekening mee.



"Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: de Oude Markt nummer 15-17 in Enschede. Bij Sam Sam kun je terecht voor een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een diner of daghap."
Adres: Oude Markt 15-17 , Enschede 7511 GA, NL
Telefoonnummer: 053 430 3929
ln.edehcsne-masmas@ofni
Stad: Enschede
Route: Oude Markt 15-17
Postcode: 7511 GA


Openingstijden

Maandag: 09:30-23:30
Dinsdag: 09:30-23:30
Woensdag: 09:30-23:30
Donderdag: 09:30-23:30
Vrijdag: 09:30-00:00
Zaterdag: 09:30-00:30
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: sam sam betekenis, sam sam energie, sam sam utrecht, sam sam cast, sam sam serie, sam sam god, sam sam enschede, sam sam net godsdienst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe Atrium Eetcafe Atrium 25 meter Gemengde gevoelens. Laat ik even positief beginnen: eten was echt super. Goed bereid,...
Café De Boemel Café De Boemel 50 meter We zaten begin vd avond op het terras, koffie werd niet meer geserveerd want het app...
De Beiaard De Beiaard 55 meter We waren hier met 4 vrienden een avondje terrassen. De beiaard heeft heel veel versch...
Moeke Moeke 58 meter M.M.M! lekkerrr! de schnitzel is echt mega, saus is zalig en de levering helemaal gew...
De Kater De Kater 78 meter Fijne vlotte bediening die je niet droog laat staan, verder ook lekker gegeten met de...
NOVI NOVI 103 meter Gestart met een lekkere wijntje en een mandje brood+ smeersels pane. Brood lekker war...
De Brood Bode De Brood Bode 125 meter
Cafe Extrablatt Cafe Extrablatt 134 meter Op Koningsdag 2023 de drukte in Enschede ontvlucht. In Gronau lekker in het zonnetje ...
Bagels & Beans Bagels & Beans 242 meter
Mad Hatter Mad Hatter 249 meter Heel erg leuke plek! Vriendelijk personeel en lekker eten. We kregen zelfs extra inkt...
La Place La Place 273 meter Het was natuurlijk druk geweest. Daarom was het wat rommelig. Broodje en sap was goe...
Cafetaria De Helmerhoek Cafetaria De Helmerhoek 4 km Vriendelijk personeel en altijd patat en snacks van kwaliteit
Recensies
Sam Sam is altijd lekker eten voor een bezoekje aan Concordia. We hadden het menu met de Jumbo-zegel-spaaraktie. De Rendang het kippannetje waren lekker. Geen culinaire hoogstandjes, maar dat hoeft ook niet altijd. Gewoon lekker comfortfood, goed bereid en perfecte prijs-kwaliteit-verhouding. Bediening was vriendelijk en efficient. We hebben genoten.
Mega slechte service, eerst moeten vragen of wij eindelijk een keer bediend konden worden. Uitleg over een bepaald broodje was niet mogelijk op een normale manier. De 2 dames in de bediening kunnen beter stoppen in de horeca, bij aankomst van het eten werd het bestek aan de andere kant van de tafel neergegooid en moesten wij het zelf maar pakken. Bij afrekenen werd zeer asociaal de tafel leeg gepakt zonder iets te zeggen. Eten is kwalitatief ook zeer slecht 10.50 voor een heel klein broodje zalm die heel karig belegd was.
2 keer over een rauwe burger terug gestuurd. Schandalig! Het bedienend personeel heeft het goed opgelost maar het is werkelijk schandalig hoe er gerechten de keuken uit komen. Uiteindelijk op mijn verzoek de drankjes betaald omdat ik medelijden met het personeel had. Zeker géén aanrader. Kom er nooit weer
Bediening lijkt bijna hun best te doen om vooral niet om zich heen te kijken om te zien of mensen nog iets wensen. Na een eeuwigheid dan eindelijk contact. Klacht over het eten wordt zeer onkundig op gereageerd. Wordt eigenlijk gewoon ronduit genegeerd met een houding die aangeeft dat het hen niets interesseert en ze vooral niet van plan zijn je serieus te nemen. Vervolgens bij het afrekenen ja het duurde weer een eeuwigheid voordat er toevallig iemand om zich heen keek werd er vooral niet gevraagd of het gesmaakt had, want oh nee, anders hadden ze misschien nog iets gemoeten bij een volmondig ‘nee’ als antwoord. Jammer. Jaren geleden zo’n goede tent, met kundig ervaren volwassen personeel. Helaas niets van over. Dit hoor ik ook veel om mij heen van mede Enschedeërs. Ik hoop dan ook voor ze dat de voorraad toeristen niet opdroogt, dan blijft er denk ik nog weinig bezoek over. Echt zonde.
Op een doordeweekse dinsdag belandden wij bij het sympathieke SamSam om de verjaardag van één van ons te vieren. Veel van de andere terrassen zaten vol, maar hier was plek. Omdat er regen dreigde was het erg fijn om onder één van de grote parasols te kunnen zitten. Uitzicht op de Grote Kerk en voorbij slenterend publiek; altijd goed! De keuze uit gerechten is ruim, óók voor vegetariërs dus wij gingen voor de Sticky Lemon Chicken, Wrap met spinazie en geitenkaas vega, Red shakshuka vega en de Café steak. Het duurde vrij lang voor we ’t op tafel hadden, maar dat was de moeite waard. Voor toetjes-mensen als wij is SamSam zeker een aanrader. Arretjescake van witte chocola en speculaas voor de ene helft van het gezelschap en een SamSam dessert met van alles wat o.a. heerlijk espresso ijs, dadeltaart en gelukkig óók arretjescake voor de anderen. Kortom: een fijne plek met aardige bediening en lekker eten voor een hele schappelijke prijs.
Heerlijk om binnen te zitten,maar met het mooie weer zeker ook buiten op het terras! Vandaag in het zonnetje een sterke koffie en een cappuccino met een goede schuimlaag gehad. Met als snoeperij appelkruimelgebak met slagroom. Erg vriendelijk personeel. Toiletgebruik, schoon en fris, lekker je handen wassen met Rituals! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het oude buitenmeubilair comfortabeler vond zitten, maar gelukkig verschillen meningen. Wij komen hier graag.
Gisteren zijn wij uit eten geweest bij SamSam met 4 volwassenen en twee kinderen. Ik had varkensmedaillons besteld. Het eten werd niet echt tegelijk geserveerd. Mijn varkenshaas was redelijk van temperatuur, maar alles wat eronderlijk was al hartstikke erg afgekoeld. Uiteraard geklaagd en even later kwam het op een nieuw bord opgewarmd in de magnetron, denk ik, weer terug. Maar de gegrilde tomaatjes die er als versiering opliggen waren ijskoud. Ik heb later begrepen dat dat usance is bij Samsam. Ik had erg weinig saus en nadat ik nieuwe had gevraagd, kwam er koude saus, echt koud. Ook terggedaan en kreeg wel warme terug, maar een dunne aangelengde? versie van het origineel. Ook hadden we het idee dat het fruit uit een bakje van één vd kinderen al half opgegeten was door een vorige klant. Uiteindelijk is mijn gerecht niet in rekening gebracht. Liever had ik uiteraard dat de keuken en de bediening beter hadden gepresteerd, dan had ik niet hoeven klagen.
Fijne restaurant bij de oude markt. Menukaart divers met ook vegan opties, krijg je bij andere restaurants minder. Prijzen zijn ook prima. Alleen het personeel is niet altijd vriendelijk, erg wisselend.Eten: 3/5
Prima eten, eerlijke prijs. Leuke locatie en bedieningEten: 5/5
Heb vandaag, 15 februari 2023, na de film in Concordia een broodje gerookte zalm besteld bij Sam Sam. Vroeger ik kom er al jaren was dit uitgebreid en heerlijk. Maar vandaag was het ongelooflijk slecht. Het werd geserveerd met zure uienringetjes en op de andere helft hadden ze groen, zuur spul gesmeerd. Het broodje was wit, oud en droog. Op mijn vraag of er een andere kok was zei de serveerster “neen”. Ik heb gewoon betaald en er is niets met mijn klacht gedaan. Wat is Sam Sam achteruit gegaan! Ik lunch voortaan wel ergens anders. Wat ontzettend jammer is dit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid